Klumpesnusk Sweden Tour 2010

… eller nåt sånt kanske man kan kalla det. Jag vet inte riktigt, jag tror jag är för blygsam för såna storstilade titlar. Men faktum kvarstår att jag ska ut och resa. Slutet av September för att vara lite mer exakt.

För att vara väldigt exakt kommer jag att befinna mig i Göteborg mellan den 21a och 28e September. Jag ska i första hand hälsa på Mollie, men då vi båda är polyamorösa relationsanarkister (säg det sju gånger fort om du kan!) tänkte jag även passa på att se om det finns andra trevliga människor bosatta i Göteborg att hälsa på. Mollie är målet med resan, men tyvärr är verkligheten sån att hon emellanåt kommer att vara upptagen med jobb eller andra göromål, och när jag ändå ska ut och resa tyckte jag (och hon) att det kändes som en bra idé att försöka träffa alla mina beundrarinnor i Göteborg.

Nej, usch vad självupptaget det där lät. Men iaf, jag finns i Göteborg mellan den 21a och 28e September. Vill du ses och ta en fika och/eller lite mys? Vem vet, Mollie kanske också är intresserad av att vara med på ett hörn 😉

Väl mött i Göteborg!

Läs även dessa inlägg:

5 reaktion på “Klumpesnusk Sweden Tour 2010

 1. Mollie

  Oj, vad definierad jag blev där 🙂

  Jag räknar med att du har massor och göra när du kommer och hälsar på. Jag är glad om jag får lite tid. Haha. Även om jag som vanligt kommer ha fullt upp. 🙂

  Roa dig så mycket du vill 🙂

  Puss

  Svara
 2. tezzan

  åhh ska du ut och resa lite, jag har ju flyttat nu och bor ca 1 timme ifrån GBG. Kanske ta en kaffe?? Elr nåt?
  Kram

  Svara

Skriv en kommentar!