Herrn har fotat sin fröken Sheila

En recension är på gång, på en väska med Fetish Fantasy produkter, men jag har nu suttit och pillat med den och inser att den (exklusive bilderna) redan är 7 sidor lång i Word! Då får jag börja möblera om i raderna och dela upp det.
Medan jag klurar på hur detta ska gå till så lägger jag ut tre ”snälla” bilder vi tog på The Mansion härom dagen.

Det var en upplevelse och jag var färgrann om baken efteråt, även om det bara var foto på skoj som var tänkt. För att Herrn skulle få träna lite på kameran, nytt objektiv och att jag skulle testa på lite nytt. Så utvecklades detta alltså till något mycket mer underhållande och jag var inte missnöjd när dagen var över, inte alls.

Läs även dessa inlägg:

3 reaktion på “Herrn har fotat sin fröken Sheila

 1. Missne

  Måste få säga att jag tycker dina armar är otroligt vackra! Det var inte vad jag hade väntat mig tänka på när jag ser en mer eller mindre BDSM-munderad kvinna, men wow =)

  Svara
  1. sheila Inläggsförfattare

   Nej men då jag måste tona ner och ”vaniljisera” bilderna jag lägger upp här så finns det möjlighet att se annat än bara BDSM biten i det.
   Så tack. 🙂

   Svara

Skriv en kommentar!