Helgplaner

Jag har fullt upp, både i huvudet och i övrigt. Herrn är inte hemma och jag fick tillåtelse att använda wanden som jag ville, eller ja det var underförstått iallafall, men jag har valt att inte ta tillvara på det erbjudandet.
Funderingar flyger hej vilt och jag springer här hemma och plockar lite i vad som helst bara för att göra något. Bäddat rent och ska snart ta mig en lång dusch innan jag lägger mig. Det är emot alla principer vi har här hemma att lägga sig i rena lakan allt annat än nyduschad. Morgondagen räddades av Husfrun på The Mansion, underbara kvinna.

Jag har försökt finna inspiration till ett vettigt inlägg och jag hamnade någonstans halvvägs då jag såg en artikel om hur vi ljuger om vårt sexuella förflutna. Dvs att män ökar på antalet de legat med och kvinnor minskar ner det. Här hemma är vi ärliga om saken och jag står för att jag avverkat (dumt ord, men okej) snäppet mer än dubbelt så många som Herrn. Men inte heller det fångade mitt distraherade huvud nämnvärt länge.

Det jag tänker på bland annat är ett uppdrag jag fått av Herrn inför helgen. Jag ska, på något mystiskt sätt, hitta en slampig utstyrsel för 1000 kr. Ni som någonsin försökt hitta något vet att just när man söker det, är det så gott som omöjligt. Så jag har bett min kära väninna om råd och hjälp, vilket var tillåtet såklart. Kanske kan våra två kloka (för att inte glömma, vackra) huvuden komma på något fint och som uppdraget lyder: slampigt. Jag vet inte vad Herrn tänkt sig att jag ska råka ut för då jag inte kan göra några sexuella utsvävningar iallafall, i och med mitt rådande tillstånd. Men det är med spänd förväntan jag ser fram emot lördag, hur det än må vara med den saken.
Vad som är så speciellt med lördag vet de flesta, om inte alla, BDSM-utövare. 24/7 är den internationella BDSM-dagen. Som vi naturligtvis ska fira tillsammans med likasinnade någonstans i Sverige. Att jag ser fram emot det är nog en underdrift tror jag!

Ska ni hitta på något speciellt i helgen?

Läs även dessa inlägg:

En reaktion på “Helgplaner

  1. dekanami

    Långresa med bil på lördag och hem på söndag igen. 110 mil. Bra tillfälle att sitta för sig själv och fundera på saker och få lite perspektiv.

    Finns det en internationell BDSM-dag? Det visste jag inte. Se där, då har jag lärt mig något nytt idag också. 🙂

    Svara

Skriv en kommentar!