Dagens bild: nakenhet från förr (100731)

Det är lördag och det ösregnar ute. Därför publicerar jag den här fina bilden från svunna tider för att påminna mig om sol, värme och att vara naken.

Läs även dessa inlägg:

En reaktion på “Dagens bild: nakenhet från förr (100731)

  1. Frida

    Jag skrev ett uppmärksammat inlägg om kärlek på min blogg för inte så länge sedan. Det var ärligt och intensivt, utelämnade inga smutsiga detaljer och jag gav allt jag hade att ge. Men framförallt kändes det viktigt. Det var från början ett önskemål av mina läsare och jag valde att ta till mig det önskemålet berätta om hur det är att försöka hitta glöden igen efter man blivit dumpad. Glöden i en annars så destruktiv vardag där man vinglar på kanten av en avgrund. Jag tror att det här är otroligt viktigt att få ut, för någonstans finns det hopp. Det finns liv och det finns hopp och jag tycker att det är fruktansvärt viktigt att dela med sig utav det. Jag tror du skulle tycka lika. Sex, sexualitet, relationer, känslor. Allt det hänger ihop. Läs det gärna. Jag lovar dig, att det är bra. Direktlänk till inlägget kommer här:
    http://thefworld.blogg.se/2010/july/ur-ett-brustet-perspektiv.html

    Svara

Skriv en kommentar!