Vill du ha en egen wand?

Jag fick nöjet att prova en väninnas härliga wand här för några dagar sedan och jag blev helt såld! Finns inget mer underbart. Jag anser mig ha relativt svårt för att komma, men med den underbara tingesten kan man inte välja, man kommer. Om och om igen! Jag kom 25 gånger den kvällen..

Min Herre beställde såklart en sådan, till sig själv, som jag får låna om jag skött mina uppdrag och ber snällt. Ja ni hör hur elak han är med mig! Haha.
Hur som helst så råkade han beställa hem två, hur det nu gick till, och vi säljer nu den ena. Då det inte är en sak man slänger upp på exempelvis Blocket eller liknande så tänkte jag direkt på er. Kanske en av våra läsare är sugen på en wand?

Det är denna:

Beställd från SexRea (dock finner jag den inte på sidan nu).
Aldrig använd såklart. I kartong, med bruksanvisning, för de som nu kan behöva sådant.
Tillbehör i massor finns att köpa HÄR.
Jag har exempelvis denna till Herrns:

Jag kan varmt rekommendera den och den lämnar ingen oberörd, inte heller männen om de sätter den mot perineum, dvs området mellan pungen och anus. Det är tydligen en riktigt härlig upplevelse det också.
Vi har pratat lite om priset då den var ganska dyr att beställa (993 kr plus frakt), tillbehören är lite billigare. Men 800 kr, inkl frakt tycker vi blir bra för en splitter ny wand.

Först till kvarn.. ladysheila@live.se

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!