Vad händer?

Jag vet att det varit lite luddigt den senaste tiden och en regelbunden läsare (som jag uppfattat det) formulerade sin undran om vad som pågår egentligen. Inte riktigt så burdust som det låter, men det gjorde att jag fick upp ögonen för att jag inte riktigt förklarat vad som faktiskt pågår och även vad som stundar i mitt liv.

Den 16/4 skrev jag att jag inte hade någon att be om lov, det vill säga att jag formulerade på ett ungefär det jag gått och funderat på en stund. Detta med min läggning inom BDSM och att jag fick upp ögonen för att jag faktiskt saknade att vara undergiven. I den vevan tog vi på allvar upp diskussionen sinsemellan jag och min sambo om vad jag saknade. Vi tänker allt mer på att fylla den andres behov till max och trivs med det. Så jag formulerade det jag hade tänkt klart på och visste till 100% att jag ville, att jag ville ha uppdrag lite då och då, när jag minst anade det. Jag ville också att han skulle ha kontroll över mina orgasmer, min onani, mina orgasmer med andra och även orgasmerna med honom. Sagt och gjort, vi införde detta och jag började känna mig lite lättare till sinnes. Sedan har det vuxit till sig lite, mognat, och jag bad om att han skulle blanda nytta med nöje, dvs införa uppdragen och ”leken” på en mer 24/7-nivå. Om än inte fullt ut så är jag tänd på idén. Lägga in uppdrag som involverade hushållssysslor exempelvis, då jag periodvis är riktigt dålig på det husliga i och med att jag har mycket annat att tänka på. Även det har flytit på smidigt och vi börjar falla in i våra roller mer och mer.

Bara för någon dag sedan kom vi på att han helt plötsligt börjat kallas för ”Herrn” vid uppdragen, vilket han trivdes med. Jag fick välja mellan ”hon” eller ”fröken” och jag kände att en fröken kan jag absolut vara, så det fick bli det.
Alltså, låt mig presentera Herrn och hans fröken, Sheila.

Framöver kommer han alltså att benämnas som Herrn även här, just för att det pirrar så mysigt i mig när jag skriver det, när jag tänker på det, så varför sluta med det då?

Det som också kommer ske framöver är en upplevelse som jag tror blir något utöver det vanliga. I sommar har Herrn nämligen lånat ut mig till två härliga galningar med partners. En kväll ska de få göra lite allt möjligt med mig och jag ser fram emot detta med skräckblandad förtjusning. Mer om detta vid ett senare tillfälle, när nervositeten är ännu större och självklart när det är upplevt.

Ännu en sak som kommer framöver är att vi gemensamt söker en slav, i och med att en del av mig tyckte det var trevligt att ha rollen som dominant. Ska bara formulera vad det är vi söker, där vi söker och se vad som sker där. (Är du sugen på att vara Sheilas och Herrns slav? –> ladysheila@live.se)

Men trots detta krångliga inlägg hoppas jag att jag frambringat lite klarhet i vad det är som sker och självklart kommer jag att uppdatera allt eftersom och speciellt när det sker något extra spännande!
Som ikväll förresten, Herrn överraskade mig med att själv ha tillverkat en piska! Jag mer förvånad över gesten än resultatet, att han är kompetent har det aldrig varit några tvivel om. Underbara karl!

Läs även dessa inlägg:

4 tankar kring ”Vad händer?

 1. klumpesnusk

  Vackra Sheila. Jag upphör aldrig att fascineras över hur underbart fin du är, hur sexig du är och hur mycket kvinnlighet du besitter. Denna otroliga rumpa!

  Jag är glad att du får utlopp för dina BDSM-tendenser. Se till att din herre tar väl hand om dig och att du tar hand om honom! Kramar på er bägge 🙂

  Svara
 2. Missne

  Vilken superfin bild, och vilka fina linjer det blev när ni passar så bra ihop kroppsligt! Ser fram emot att läsa om era fortsatta äventyr =)

  Svara

Skriv en kommentar!