Svartvit kabel-paddel

Jag har också fått en förfrågan om hur jag flätat min svartvita kabelpiska, som visade sig bli en paddel. Jag hade inte tänkt att den skulle bli riktigt så stor/bred. Men det kunde jag ha räknat ut om jag tänkt efter innan jag började tråckla.
Den var svår, krånglig och tålamodsprövande. Men jag kan lova att den svider!
Klippte ut 21 ca 120 cm långa bitar av installationskabel i svart och vitt. Vek dem dubbelt över ett grillspett (för styrsel och stabilitet) och flätade/vävde ihop dem.

 

När jag flätat/vävt klart och dragit ihop kablarna tog vi ur grillspettet och trädde samtidigt igenom en kabel som vi fäste med vulktejp i ändarna för att den skulle sitta ihop. Sedan virade Herrn vulktejp även runt kebeländarna för att få ett handtag.
Visst, den vill gärna böja sig om man håller den upprätt, men den är som sagt väldigt effektiv och svider utav bara sjutton.
Även denna är jag stolt över.

 

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!