Sökes: bloggar att läsa!

Jag har lite bloggbrist. Om ni sitter på en bra, rolig, sexig, charmig blogg som gärna skrivs av en mullig tjej eller någon med liknande förtjusning för runda damer som jag själv – säg till. Jag kikar ofta in på Lustbloggar och liknande topplistor och kollar, men hittar sällan nåt nytt som intresserar mig. Väldigt många nya bloggar har ofta ett djupt BDSM-tema dessutom, och även om jag inte tycker illa om det så är det inte nåt som intresserar mig. Skriv och tipsa i kommentar nedan, och glöm inte adressen till bloggen! 🙂

När ni ändå är inne på Lustbloggar kan ni rösta på oss. Vi ligger stadigt på förstaplatsen vilket är väldigt smickrande, men släng gärna en röst i våran riktning om ni vill.

Läs även dessa inlägg:

6 tankar kring ”Sökes: bloggar att läsa!

 1. Peaches

  Jag är ju mullig! Och dessutom bra, rolig, sexig och charmig.
  Fast mig läser du ju förstås redan. Och så skriver jag dessutom en hel del om BDSM. Damn.

  Svara
 2. killyourdarlings

  Hm, det här känner jag igen. Jag är i och för sig inte inne på just lustbloggar så ofta, men ofta längtar jag efter nytt och undrar var det finns! Håller ögonen öppna, och signalerar om jag ser nåt intressant!

  Svara
 3. Porrtrollet

  Jag faller visst också på BDSM-snöret och några andra värdiga sexbloggar förutom du finns knappt så ledsen, kan inte hjälpa dig.

  Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Jag har inget principiellt emot BDSM som så. Jag läser din blogg också. Men de flesta nya bloggar jag hittar t.ex. på Lustbloggar har ofta antingen en väldigt pretentiös pseudo-konstnärlig böjelse för BDSM, eller så är det ganska hårdhänta böjelser, mycket undergivenhet, förnedring och liknande.

   Ingen av dessa läggningar tilltalar mig nämnvärt. Den pseudokonstnärliga pretentiösa bloggningen känns alldeles för bajsnödig och självupptagen, och den andra faller på att jag inte är sån själv och därför inte kan relatera till det eller blir underhållen.

   Svara
 4. Nathalie

  Jag och min mina bästa kompis har precis börjat blogga och jag tror att du kan gilla den. Även om vi inte är mulliga (men inte heller pinnsmala fotomodeller för den delen) så är vi i alla fall inte en BDSM-blogg. Två helt vanliga ”good girl”-tjejer som har en lite naughtier sida som de flesta inte vet om. Vi delar med oss av det mesta. Spana in oss, så får du själv bilda en uppfattning.

  Svara

Skriv en kommentar!