Sexnovell: Vi tre

Varsågod. Här är en rykande färsk sexnovell som jag precis skrev färdigt. Jag har inte korrekturläst, eventuella stavfel är därför helt och hållet mitt eget fel. Hoppas ni njuter av den så här mitt på midsommar, och hoppas ni har någon att älska med!

Hon ligger mellan oss. Tre varma kroppar i en säng. Nakna såklart, för det vi pysslar med just nu går inte att göra om man är påklädd. Hon ligger mellan oss, med armarna utsträckta uppåt och bakom sitt huvud. Han och jag ligger på varsin sida om henne, och alla tre njuter av vad vi gör.

Hon njuter av vad vi gör med henne. Hur vi smeker hennes nakna kropp, hur våra läppar och tungor utforskar hennes känsliga bröstvårtor. Hur våra fingrar turas om att smeka hennes klitoris. Jag har slutat tänka på hennes orgasmer nu, de bara rullar igenom hennes kropp nästan helt automatiskt.

En halvtimme tidigare satt vi vid matbordet och åt och skrattade. Jag fascinerades över hur naturligt det var att umgås med dem tillsammans. Jag hade ju känt henne tidigare, och smekt henne, och varit inne i henne. Precis som jag visste att han också gjort. Han älskade henne precis som jag älskade henne, och hon älskade oss båda två. Så, även om det inte förvånade mig hur naturligt vi alla kom överens kunde jag inte sluta vara fascinerad över det. Det var skönt. Det var tryggt att sitta där tillsammans med dem och skratta och skämta och mumsa på god sallad. Vi hade omedvetet glidit längs kanten på det runda matbordet tills vi satt tillsammans på ena sidan. Vi plockade från varandras tallrikar, log och turades om att pussa på henne.

Tio minuter tidigare hade vi suttit i soffan. Förspelet hade definitivt inletts. Sexualiteten fanns i luften. Precis som vid matbordet hade den bara infunnit sig utan att vi behövde kommunicera med nåt så grovhugget som ord. Vi använde övriga sinnen till kommunikation. Vi använde hörsel, syn, doft och kanske nåt sjätte sinne också. Vi turades om att hungrigt hångla med henne. Hennes mun tröttnade aldrig, och det var intressant att kyssa henne och känna smaken från honom. Jag anade att han tyckte detsamma. Det kändes bra, naturligt. Det fanns ingen svartsjuka eller osäkerhet här. Han njöt av att se henne njut, och jag njöt av att se henne och honom njuta.

Men det var då och här var nu. Nu var vi nakna. Vi smekte henne. Hennes styva bröstvårtor hade två mjuka varma munnar som tog hand om dem, och två händer turades om att smeka hennes kön. När hans fingrar var inne i henne gnuggade jag hennes klitoris, och sen i en smidig dans bytte vi plats. Mina händer gled in i hennes våta, varma grotta och hans fingrar dansade runt på hennes klitoris.

Hennes orgasmer som tidigare varit som pulser med märkbart mellanrum verkade nu ha övergått till att vara konstanta vibrationer i hennes kropp. Jag kunde inte avgöra var en orgasm slutade och nästa började. Hon låg där och kved av njutning, ett brett orgasmleende lyste oavbrutet upp hennes ansikte.

Till sist hörde vi hennes flämta ut att hon behövde en paus. Hon behövde andas igen. Hon älskade oss, men för allt som var heligt, hon behövde andas igen.

Han och jag tittade på varandra, flinade lite nöjt och drog tillbaka våran uppmärksamhet. Vi låg istället och smekte hennes kropp mjukt, såg till att sensualiteten och kärleken inte tog slut. Hon lyckades öppna ögonen och kysste oss ömt i tur och ordning. Orden infann sig och hon skrattade åt hur bra allting kändes nu. Vi skrattade tillsammans med henne.

Efter en stund tittade hon allvarligt på mig och honom.

”Nu är det er tur, en stund!”

hon arrangerade oss. Satte sig på sängkanten och vi ställde oss framför henne. Våra kukar var inte helt slaka, men inte helt styva heller. Han var lite kortare än mig, och smalare. En stilig och trevlig kille, vi hade kommit bra överens från första ögonblicket. Med sinnena på autopilot la jag armen runt hans axel och drog honom nära mig. Det var ingen medveten rörelse, utan kom från nåt slags grundläggande instinkt. Vi stod där tillsammans, våra sidor tryckta mot varandra medan hon smekte oss och tog våra kön i varsin hand.

Jag kände hur han la sin ena hand på min axel, och samtidigt kände jag hennes tungspets på mitt ollon, och den där skönt svala känslan av hur hon drog undan förhuden och blottade det. Jag suckade nöjd, lutade huvudet lite bakåt. Såg ur ögonvrån hur han tittade ner och såg på henne arbeta. Hörde honom sucka nöjt också, visste att det var hennes hand som skapade den sucken.

Kände hur jag växte. Hur kuken växte. Hur hennes mun blev med framfusig. Först slickade hon ollonet, sen sög hon på ollonet. Den där underbara känslan, den pirriga känslan av hennes mun som smekte kuken, den där pirriga känslan av hur den styvnade. Jag njöt av varje sekund, och suckarna som kom från min mun osade av lust och njutning. De var såklart helt ofrivilliga också.

Sen kände jag hur hennes mun lämnade min kuk, men hennes hand fortsatte smeka den. Tittade ner och såg att hon förflyttat sin uppmärksamhet till honom. Hon gav honom samma behandling. Jag beundrade henne. Såg hur hon slickade hans ollon med tungspetsen. Såg hur hon drog undan förhuden på hans kuk. Sög honom hård och fin.

Han hade faktiskt en fin kuk. Aningen större än min, annorlunda formad. En fin kuk.

Men nu ville jag ta lite initiativ. Jag viskade mina instruktioner i hennes öra. Hon tog ut hans kuk ur sin mun tillräckligt länge för att le och bekräfta att hon förstått.

Hon la sig på rygg i sängen. Fortsatte suga honom. Jag njöt av att höra hennes dämpade stön, och höra hans mjuka stön också. Visste hur fantastiskt skönt hon kunde suga, och jag såg på henne att hon gav honom sitt allt, hon la ner hela sin existens i att göra det skönt för honom.

Jag smög mig ner längs hennes kropp. Kysste hennes bröst i förbifarten, och sen särade jag på hennes ben. Jag dök ner mot hennes fitta. Några snabba pussar på innanlåren men tiden för delikat älskog var förbi. Snart skulle vi knulla, men först ville jag smaka på henne. Jag öppnade hennes fitta och min tungspets hittade hennes klitoris. Jag slickade på den, slickade upp och ner i hennes skåra, smakade på hennes saft och gjorde hennes stön ännu mer högljudda. En liten avlägsen del av min hjärna fnissade åt hur lyhört det var här, och undrade om hennes grannar blev avundsjuka nu.

Ett finger gnuggade mjukt hennes anal, men tungan och munnen fokuserade på hennes ljuvliga fitta. Smakade, slickade. Emellanåt tittade jag upp och såg hur hon gav honom bra behandling. Han stod inte passiv heller, utan smekte hennes huvud och ner på hennes bröst och mage. Bra karl. Jag vet inte hur många orgasmer jag gav henne, kanske ett halvt dussin. Jag tror hon fick anstränga sig för att inte råka bita honom, men jag var säker på att han bara njöt av att se henne njuta.

Men efter en stund kände jag hur min kuk började längta, och jag justerade min ställning. Blötte mitt ollon i hennes skåra och lät kuken sakta glida in i henne. Hon var varm, blöt, redo. Hon var underbar. Jag stönade högt av den ljuvliga känslan, och hon gav upp ett ljud som var en blandning mellan ett stön och ett lustfyllt ylande. Sakta började jag knulla henne, och var noga med att inte stöta in för hårt i henne då jag inte ville göra det svårt för henne att suga honom. Precisionsknullande, framhävde nån kåtdimmig del av mitt inre. Jag knullade henne stadigt fortare, men utan att stöta in hårt i henne.

Verkligheten blev mer avlägsen. Ljuden blev mer dämpade, som om de var inlindade i bomull. Bomull gjord av kåthet. Jag fokuserade på mig, på henne, på våra kön. Hennes vackra blöta fitta som smekte min kuk. Min orgasm var inte långt bort. Avlägset hörde jag höga stön och hennes röst som bad mig komma i henne. En avlägsen röst som stönade fram att hon ville ha bådas sats i sig.

Jag ville såklart tjänstgöra, och min orgasm var intensiv och djup. Jag stönade högt, gnydde som ett djur i nöd. Det var underbart skönt! Orgasmen verkade inte vilja ta slut, och jag kände hur min kuk pulserade, tryckte ut puls efter puls inuti henne. Till sist tog den slut, men den sköna känslan bestod. Jag uppbådade all min styrka i armarna för att inte falla ihop över henne. Jag kände hur hon smekte min kind, såg ett brett leende i hennes ansikte. Han klappade mig på ryggen.

Vi bytte plats. När dimmorna i mitt huvud lättade såg jag hur han intog hennes position. Hans styva kuk försvann in i henne, började arbeta för att bidra med sin sats till min. Hon försvann omedelbart in i knulltöcknet. Men hennes hand föste mig nära henne, och hon kysste och slickade min knullkladdiga kuk ren. Pussade lite på den efteråt. Jag smekte hennes bröst, lekte med hennes styva bröstvårtor medan hennes kropp gungade i takt med hans stötar in i henne. Han knullade henne hårt. Sköna kladdiga klatschade ljud fyllde rummet. Hon stönade inte längre, hon skrek av njutning. Hon tjoade av lust. Hojtade av kåthet.

Han forsade i svett, hans händer greppade henne hårt. Jag kände mig lätt trollbunden. Jag beundrade dem bägge, mina händer smekte henne på autopilot och emellanåt registrerade jag att hon gav mig en snabb puss på min dinglande kuk.

Det var första gången jag såg en kille få orgasm på riktigt. Klart man sett det i porrfilmer, men det var arrangerat, kallt och kändes alltid lite fejkat. När han kom, då var det äkta. Jag såg hur orgasmen förvred hans ansikte i en grimas av njutning, såg hur han greppade henne och stötte in. Han stönade i en udda takt, och jag misstänkte att hans stönanden var i synkronisering med hur hans kuk pulserade.

Hon stönade också. Ett indirekt, njutfylld luststön av vetskapen att även hans safter fyllde henne.

Efter att de två hämtat sig föll vi alla ihop i sängen. Hon kysste oss i tur och ordning upprepade gånger. Vi viskade söta saker i hennes öra. Till sist skrattade hon och sa

”Pojkar. Ni har fyllt mig med så mycket ljuvligt att det rinner ur mig. Nu får ni underhålla varandra en kort stund medan jag hindrar oljeläckage i min säng!”

Vi skrattade åt det medan hon kvickt smög iväg mot toaletten…

Läs även dessa inlägg:

6 tankar kring ”Sexnovell: Vi tre

 1. Elin

  Men Klumpe då! Här har jag tränat i 3 dar på att skriva porr, och så kommer jag hem, kollar din blogg och ser att du slår mej med hästlängder 😉
  Fortsätta träna alltså – nån gång ska jag väl få till det, jag med. 😀

  Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Fortsätt öva. Jag tror inte du har några som helst problem att skriva en bra sexnovell, det gäller bara att få in lite mer snusk i handlingen 🙂

   Svara
 2. SwedishTeen

  Jag har läst lite sexnoveller då och då, men den här var verkligen väldigt skön och trevlig!
  Och det säger jag inte för att kyssa din röv, utan för att jag menar det 🙂
  Bra som fan, helt enkelt!

  Svara

Skriv en kommentar!