Recensioner: Silky Extra Vibe och Vibrating Buttplug

Silky Extra Vibe är en en analstav på 16 cm, den är lila och har en lite lustig form, Intimeras beskrivning talar om ”fem vågor för extra stimulans”. Den är vattentät vilket är trevligt för den passar utmärkt att använda i duschen.

Jag gillar utformningen och storleken, den var lätt att hålla i och passar utmärkt att leka med tillsammans med en dildo/kuk. Det jag ser som ett problem med den här analstaven är att vibratorn var svår att reglera, specellt när man använde den. Jag tycker den är bra om man är nybörjare på anala lekar.

Plus:
+ Utformningen
+ Priset, bara 129 kronor

Minus:
– Svårt att reglera vibratorn
– Konstig färg

Den andra analleksaken jag fick möjligt från fin-fina Intimera att recensera är den lilla rosa analpluggen. Den är lite spännande på så sätt att den har en trådlös fjärrkontroll.

Jag tyckte den var lätt använda och lite spännande med fjärrkontrollen. Det som var lite dåligt att pga att det sitter batterier i ”botten” på pluggen så blir botten ganska stor vilket gör att jag tycker den är svår att hålla på plats. Den är ganska smal så den passar också utmärkt för en nybörjare som är sugen på att utforska lite anala lekar 🙂

Den här var lite rolig att använda främst med sällskap, trevligt att ha den i rumpan och sällskapets kuk i fittan.

Jag är dock osäker på om den är värd 299 kronor.

Plus:
+ Vibratorn
+ Färgen
+ Batterier ingår

Minus:
– Botten på pluggen
– Kanske lite för dyr

Slutbetyget för båda leksakerna är detsamma:

färgkukfärgkukfärgkuksvartvitkuksvartvitkuk

Intresserad av en eller båda av dessa rumpleksaker? Beställ dem från Intimera, och glöm inte att ange koden ”klumpesnusk” för 10% rabatt på din order!

Läs även dessa inlägg:

4 tankar kring ”Recensioner: Silky Extra Vibe och Vibrating Buttplug

 1. Sarah

  Hej, trevlig blogg 🙂 Får jag fråga vad det är för omkrets och/eller diameter på staven?

  Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Kul att du gillar den. Tyvärr vet jag inte omkretsen på dessa två leksaker, och det står inte heller på Intimeras hemsida. Jag ska dock försöka få tag i min recensent och fråga henne. De är dock inte speciellt grova, förutsatt att jag inte minns helt fel.

   Svara

Skriv en kommentar!