Recension: Fetish Fantasy – Rabbit Pearl Strap-On

När vi var igång med recensioner så provade jag och Hanna även en Rabbit Pearl Strap-On.
Vilket var en upplevelse verkligen. Att som kvinna, känna på hur det är att vara man, är något som är mycket nyttigt tror både jag och Hanna. Hon fick exempelvis mer förståelse för Tom när det gäller en bakifrån-position. Hon fick nämligen ont i låren (lårmusklerna) och skulle inte be honom om det igen, haha. Jag märkte dock inte så mycket av det, men det kändes att man inte var tränad eller rättare ragt van vid sådan aktivitet. Jag lärde mig dock att det är om möjligt ännu krångligare att rida en kvinna än en man. Troligtvis beror det på Hannas sexiga och kurviga rumpa och höfter, att knäna hamnar lite längre ut och styrseln blir lite lidande av detta. Men det var skönt, det var det, dock var det skönare när Hanna med strap-on låg ner och jag själv styrde takt och vart jag ville ha vibrationerna.

Det jag kände var trist med den var att det krävdes list, hårda nypor och en Tom som kunde hjälpa mig att placera rabbiten på plats i hålet på de tillhörande trosorna. Samt att plattan under rabbiten, som vid lek med bara den har visat sig vara väldigt användbar, klibbade vid venusberget och lämnade en osmickrande stor röd ring efter sig. Hanna tyckte inte om trosan då den skavde i ovankant, som synes på bilden så går det upp som en liten estetisk spets där och då materialet fram på trosan är hårt för att hålla i rabbiten så blir även kanten hård och spetsen vass. Men jag hade inga problem med det så det beror nog mycket på hur kvinnan i fråga är byggd.

 

Den är som många andra sexleksaker, mycket trevlig att se på. Man får den där pirriga känslan i kroppen när man öppnar förpackningen, den ser häftig och genomtänkt ut. Estetiskt tilltalande helt enkelt. Sedan kommer ett litet bakslag när man då ska trä in rabbiten i hålet som sagt, men när den väl är i så kan man återigen uppskatta det man ser.
Remmen undertill är ställbar, vilket är ett stort plus märkte vi då vi bytte och inte riktigt har samma mått.

Det finns även en ring som följer med, den gör att själva trosan går att använda till en valfri dildo, precis som rabbiten går att använda som den är. Jag har dock inte utforskat detta närmare då jag inte har någon leksak med sugpropp.

På det stora hela var den snygg och mycket användbar, vi fick några orgasmer var den kvällen och jag har även fått några på egen hand med rabbiten. Jag måste också säga att sugpropp på dildo är ruskigt underskattat. Det är något som alla kvinnor bör ha, en sugpropps-dildo. Detta med att inte behöva hålla i den hela tiden var helt fantastiskt! Bara att vrida och gunga med kroppen så vibrationerna kom precis rätt.

Plus:
+ Den är genomtänkt och estetiskt tilltalande.
+ Att rabbiten med sugpropp kan användas för sig själv.
+ Att den går att använda med valfri favoritdildo om man vill.
+ Kombinationen strap-on och rabbit är en vinnare ändå tyckte vi.
+ Dosan till gör att den som blir påsatt själv kan styra vibrationer och rotering.
+ Att remmen under är ställbar och sidorna elastiska så kvinnor i olika storlekar kan använda den.
+ Känslan av att prova vara man för en kväll, att svinga med dildon ”propeller-style” ger för övrigt en liten humorfaktor i sexlekarna.

Minus:
– Den hårda kanten upptill på trosan.
– Svårt att trä igenom rabbiten i hålet på trosan.
– Den lite för korta sladden till dosan.
– Sugproppens platta yta mot nyrakad hud resulterade i en röd ring efteråt, tur den gick bort fort dock.

Den är dock prisvärd (699kr), utan tvekan! Jag kan varmt rekommendera den till mina väninnor och gör så till er läsare med.

färgkukfärgkukfärgkukfärgkuksvartvitkuk

Vill du utforska hur det är att penetrera en annan kvinna, som dessutom kvider mysigt av rabbitens rotation och vibration? Beställ din egen Rabbit Pearl Strap-On hos Intimera och glöm inte att ange rabattkoden ”Klumpesnusk” för att få 10% på din order!

Läs även dessa inlägg:

1 tanke kring ”Recension: Fetish Fantasy – Rabbit Pearl Strap-On

  1. Pingback: En mycket underbar helg « Klumpesnusk & Sheila

Skriv en kommentar!