MSN-rensning

Jag, Klumpesnusk, håller på att hårdrensa min MSN-lista. Många människor där som jag inte har sett online på skitlänge, än mindre pratat med. Därför är det nu storstädning, och alla som jag inte kan minnas att jag pratat med på länge, eller pratar regelbundet med, åker direkt ner i soptunnan.

På andra sidan myntet, om du vill prata med mig på MSN så lägg gärna till min adress (som står listad på sidan med kort information om mig) och så ser vi vad som händer. Dock reserverar jag mig rätten att ignorera dig eller rent av blocka dig om du inte kan uppföra dig. God ton och bruk av netikett är nåt jag uppskattar.

Uppdatering och förtydligande: De som jag plockar bort är alltså människor jag inte sett online och/eller pratat med på minst sex (6) månader. Bedöms från fall till fall. Ber om ursäkt för eventuella missförstånd!

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!