Liten svacka

Jag har varit lite away, vilket kan förklaras med familj och sådant som hägrar över midsommar. Till vardags också naturligtvis, men speciellt då det är sk ”högtider”. Jag har dessutom hamnat i en liten svacka rent privat, jag har haft det där kvinnliga röda nu en vecka och hormonerna denna gång har inte varit att leka med. Jag har varit jätteledsen, minst sagt, över minsta lilla. Så vi har tagit det lugnt med allt, bara kramats och kelats för att hålla lågan uppe.
Lite pisk blev det, med min nya och mycket härliga Frälsare. Sedan har Herrn även skapat en paddel, med Sh (Sheila) infräst i träet, klädd i babyblått konstläder. AJ! Men samtidigt är det självklart OH! Och även mycket Aaah! Haha.

Vi har fått hem ett par högklackade skor, som jag ska gå i en viss tid, en sak som jag tänkt är blandat nytta med nöje. Jag har aldrig kunnat gå i högklackat, men jag vill så gärna. Så jag får öva, samtidigt plågas lite och Herrn blir nöjd, vilket är huvudsaken såklart.
En annan sak som anlänt är en spikmatta. Med den kan man göra mycket. Bland annat bli tillsagd att sitta på densamma under en filmkväll. Även där nytta med nöje. Den är ganska plågsam till en början, men enligt broschyren vi fick med så är det riktigt nyttigt för blodcirkulationen och många andra ting. Win-win-situation alltså.

Jag är på väg tillbaka till mitt vanliga jag igen. Jag slutar snart läcka och det börjar kännas lättare till humöret. Men när jag får kämpa för att komma med wanden, ja då är saker och ting inte som de ska!

Läs även dessa inlägg:

1 tanke kring ”Liten svacka

  1. Linda

    Jag är glad att du är på väg tillbaka. Hormoner är värdelösa små rackare! Spikmattan är för övrigt himla trevlig… Jag kan ägna timmar åt att ligga och onanera på den. Gärna på mage… Det är knepigt att få till men när man väl lyckats. Oj oj =D.

    Kram på dig! =D

    Svara

Skriv en kommentar!