Lek med klämmor

Jag har varit med om något helt underbart, det var inte så länge sedan så jag sitter här och är fortfarande i chock.
Vi fick en liten idé om att vi skulle leka med våra nyinköpta klämmor, helt vanliga klädnypor som vi fann på Jula. Så jag bad Herrn ta fram kameran och så började jag själv placera ut klämmorna över bröstet, redan här känner jag hur det ilar i hela bröstet (även jag har brösten som en primär erogen zon) och jag blir lite vimmelkantig. Herrn märker hur jag försvinner längre och längre bort så han tar över och leker med klämmorna på båda brösten. Håller i dem, flyttar på dem, snärtar på dem och trycker på dem. Sedan händer något jag aldrig trodde skulle kunna hända, för min del. Jag känner hur det börjar krampa och Herrn som redan listat ut att jag varit nära en bra stund säger att jag får komma om jag kan. Två röd sekunder senare exploderar jag i en himlastormande orgasm och det blir dyblött i trosorna av mina safter! Chock, förundran och framför allt njutning rusade genom min kropp och jag visste ärligt talat inte vart jag skulle ta vägen!

Herrn hävdar härmed att jag är mer masochist än jag givit sken för, i och med att jag just kommit av enbart smärta. Jag är ämnad att hålla med, så länge det görs på rätt sätt såklart. Men jag trodde aldrig, och har aldrig varit med om, att jag kunde komma utan någon som helst underlivsstimulans.
1 – 0 till mig tametusan!

En bonus var att Herrn också sa att han var stolt över mig.. Underbart, har jag sagt det förut? Underbart!

Läs även dessa inlägg:

4 tankar kring ”Lek med klämmor

 1. M

  Åh jag har letat efter dem klämmorna! Har några hemma men visste inte var de var inköpta ^^

  Svara
 2. Porrtrollet

  För det första, älskar dom där klämmorna! Vi köpte våra på DollarStore men jag har sett dom senast igår på Willys i en plastkorg så dom finns lite överallt.
  För det andra, holy crap människa! Imponerande!

  Svara
  1. sheila Inläggsförfattare

   Dagens bild är Klumpes del, dagens har han bestämt redan. 🙂 Dessutom åkte de av på en gång och såhär långt efter blir bildbevis svårt, men jag ska ha er i åtanke nästa gång. 😉

   Svara

Skriv en kommentar!