Kontrakt

För att lätta upp stämningen lite angående detta med överrenskommelse mellan parter före och efter sex så tänkte jag dela med mig av en sak som jag hittade i min ”Sheila-mapp” på datorn.

Jag vet inte om jag publicerat denna innan, jag minns inte vart jag fick den ifrån (den har legat här ett ganska bra tag) men jag kände att den var lite passande. Kanske är det sådant som krävs i framtiden..? Jag tyckte det mest var en kul grej då jag och Herrn skojade lite i början om att vi var på provanställning hos varann, och sedan fick fast anställning när vi officiellt blev tillsammans. Haha. Ja lite knäppa erkänner vi att vi är!

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”Kontrakt

 1. Kalle (the original)

  I vissa fall hade ju dessa avtal gjort att folk behövt lida i rätten men jag tror nog de flesta som vill ha sex inte vill göra akten byråkratisk.

  Väldigt steril, kall, beräknande och analyserat men även effektiv är tanken och vem vet, kanske blir det så i en framtid. Nu kan man ju skratta åt det och det känns inte speciellt trovärdigt.

  Som sagt kunde spara lidande, nu säger jag inte att alla våldtagna ljuger för det gör de absolut inte väldigt få gör nog det, men det finns ju faktiskt fall där båda varit vid sina sinnes fulla bruk och frivilligt gjort vad de gjort. För att senare den ena parten i efterhand ångrar sig och av någon anledning får för sig det skulle kännas bättre om den andre sattes dit för våldtäkt.

  Människans vägar är outgrundliga…

  Svara
 2. sheila Inläggsförfattare

  Ja nu var det menat lite som ett skämt för att lätta upp stämningen då jag och min sambo har skämtat med varandra om detta. 🙂

  Ang åtalet och det så har jag läst ännu mer om det nu, då jag skrev fanns det bara den artikeln jag refererade till, och jag utgick från den. Flickan i fråga var 16 år, vilket enligt mig är alldeles för ungt! Då har jag mer förståelse för anmälan, men känner ändå att det är felhanterat av mannen och han skulle ha tagit ett större ansvar då han också var vuxen medan hon inte var det. Men det är också ett faktum som står i de flesta av de artiklar jag läst, att saker och ting är ställt på sin spets.

  Svara

Skriv en kommentar!