Kinky sällskapsspel

Igår, efter att vi hade lekt med klämmorna så tyckte Herrn att jag behövde tuktas lite. Jag var absolut inte sen att hålla med kan jag nog avslöja, så Herrn kom på ett nytt ”sällskapsspel”.

Du behöver:
6 st
piskor av olika smärtgrad och utformning.
4 st tärningar. (Eller en som du slår flera gånger, men då är det svårt att hålla isär.)

Vi använde: en rep-batong, min piska, en slang (AJ!), Herrns första piska, nya ridpiskan och en längre gummi-piska.

Spelregler:
Slå tärningarna (T) i tur och ordning.
T1 bestämmer ställning, vi hade 1-3 var stående på golvet och 4-6 var på alla fyra i sängen.
T2 bestämmer vilken piska, vi hade lagt upp alla i en speciell ordning som Herrn hade bestämt såklart (se bild ovan).
T3 bestämmer hur många rapp och T4 bestämmer hur många gånger T3 det faktiskt blir.
Då en tärning har ett max antal rapp på 6, kände vi att vi behövde öka på det lite, genom att räkna ut resultatet av T3 x T4.
(Exempel (T3) 3  x (T4) 4 = 12 rapp.)
Vill man variera lite så är det bara att byta ut piskorna allt eftersom, börja med lättare och avancera uppåt. Eller att den som blir piskad ska hålla räkningen, högt eller tyst i huvudet. Högt är av den lättare svårighetsgraden.

Resultat (efter ca 200 rapp):

Det långsmala märket högst upp är från slangen… Jag var inte riktigt kompis med den märkte jag väldigt fort.

Jag hade kul, vilken finurlig karl jag har! Dessutom gav det en extra twist på det hela, det var inte bara att stå och ta emot piskan och inte mycket mer (sådant kan man göra då man sitter fast, vilket jag hoppas på inom en mycket snar framtid). Att pausa och slå tärningarna gjorde att baken hann ”svalna” och nästa omgång rapp började ett par steg tillbaka mot vart den förra omgången slutade. Att jag fick räkna högt var Herrns sätt att hålla koll på mig, hur jag hade det men också att jag höll kvar fokus på vad som hände. För egen del kan jag säga att koncentration krävs om man ska räkna, speciellt om man ska räkna tyst. Nästa siffra kan lika gärna ”rappas ur” huvudet och man är helt fel ute. Då är det bara att göra om och göra rätt.

Ett annat bekymmer som vi också fick bukt med efter igår kväll var att jag inte har en bak som tar åt sig smisk nämnvärt. Det brukar aldrig synas på mig och jag har alltid tittat på exempelvis min väninnas sexiga bakdel med en aning avund när den varit röd, blå och lila. Men idag har jag varit lite hoppfull och då jag är en sådan som ofta sitter i sk ”skräddarställning” när jag gör något, kommer jag åt baken med hälarna när jag ska sätta mig och/eller ändra ställning. Det smärtar och är aningen ömt. Jag försökte titta lite i spegeln på morgonen men det är så otroligt svårt att se själv, nu när Herrn vaknade (ca 12 timmar efter vi slutat ”spela”) fick han ta kort och visa. Till min stora glädje har även jag nu en blå och fin bakdel! Mest ett resultat av rep-batongen tror jag.

Det är som sagt ömt, men smekningar (eller lätta rapp) där och ett sugtag eller lite klämmor i brösten (igen) så kommer jag innan Herrn hinner blinka! Behöver jag säga att jag mår riktigt, riktigt bra just nu?

Läs även dessa inlägg:

4 tankar kring ”Kinky sällskapsspel

  1. Pingback: Tärningsspel « Peach Me Baby

  2. Pingback: Hur ”äger” man sina känslor? « Klumpesnusk & Sheila

Skriv en kommentar!