Jag vill ha den här kvinnan!

Jag saknar och söker fortfarande efter trevligt kvinnligt sällskap. Om du är intresserad och bor i närheten, tveka inte att höra av dig. Jag är hur fin som helst, enligt Mollie som också hoppas att jag hittar nån att krama.

För en liten stund sedan hittade jag de två nedanstående bilderna, och min kropp skrek att henne vill jag ha! Så underbart vacker kvinna! Tiden från det att jag fann dem till att jag knackar fram det här inlägget har jag spenderat med att beundra henne. Vilken ljuvligt vacker kvinna. Underbart vacker, mjuk och kurvig. Jag skulle vilja ha henne här hos mig, att kyssa, smeka och krama. Att ligga med i sängen en lat morgon och mysgosa och prata strunt med.

(Förresten har jag tagit bort Gilla-funktionen. Den verkade inte fungera helt tillförlitligt, och därför avslutas det experimentet.)

Uppdatering 110103: Bilderna ovan är Mellie och Mellie II från DeviantArt.

Läs även dessa inlägg:

8 tankar kring ”Jag vill ha den här kvinnan!

  1. Sara (Originalet)

    Lite synd att du bor för långt bort, annars hade jag nog lagt in en stöt =)

    Svara
  2. Pingback: Dagens bild: Mellie « Klumpesnusk & Sheila

Skriv en kommentar!