Igårkväll

Vilka härliga timmar jag hade igårkväll.. Det började med att Herrn och jag pratade om något och han frågade om jag ville ha pisk.
– Javisst! Flinade jag och trodde att han skojade. Men det gjorde han inte och han gick för att hämta den nya piskan som han gjort själv.

– Nu ställer du dig upp och drar ner byxorna OCH trosorna. Han tittade bestämt på mig och jag flinade lite för jag var helt säker på att han skojade, vi var ju mitt uppe i en massa annat. Men så var som sagt inte fallet.
Jag ställer mig upp och tittar lite på honom, men obevekligt upprepar han sin order och jag ser ingen annan utväg än att lyda.
– Böj dig framåt och ta tag i soffan. Jag har nu slutat tveka, detta är allvar och jag känner hur det pirrar i hela kroppen, men speciellt i underlivet och jag tar tag i soffan.
Piskan viner strax därefter genom luften och med en smäll träffar den höger skinka. Jag kvider och känner redan hur det välbekanta rodnaden sprider sig över skinkan.
– Hur många vill hon ha?
Oj, ska jag kunna tänka nu också, jösses! (Host, harkel.)
– Fyra!
Fyra härliga ”klatschar” träffar mina skinkor och han upprepar sin fråga.
Jag börjar bli ännu mer varm och känner hur det ilar till i underlivet då han känner på min runda röda stjärt för att begrunda början på sitt verk.
– Nio!
Ja ska man pressa gränserna så kan man ju passa på. Detta med att gå ut långsamt för att värma upp var inte våran grej igår, så mycket är då säkert. Han piskar, jag kvider och ålar mig, så stannar han upp…
– Hur många var det där?
Jädrans också, hur många? Jag kan inte känna skillnad mellan ett specifikt ställe och ett annat. Jag chansar!
– Fem..?
– Fel, då börjar vi om från början.
Han piskar ännu lite hårdare, jag försöker koncentrera mig på att tänka och räkna samtidigt som jag känner hur det blir fuktigare och fuktigare mellan mina ben i takt med att min bak blir mer och mer röd.
– Nu då?
Jädrans! Hur många var jag på? 1, 2, 3, 5, 6, 7..? Ja 7 var jag på! (Jag tappade alltså bort en siffra och hade ändå fel i min gissning.)
– Sju..?
– Fel, vilket är vårt favorittal?
– Sex!
– Då tar vi om det från början igen.
Jag koncentrerar mig så gott det går och hinner tänka att jag ännu hellre hade räknat högt, då hade jag lättare kunnat hålla isär alla underbara ”klatschar”! Tillslut kommer vi till nio och han smeker min varma och rodnande bak med sina händer. Jag känner att det rinner längs med benen på mig, så kåt är jag och hade han rört min klitoris så hade risken varit överhängande att jag skulle ha blött ner hela vardagsrumsgolvet!

(Riktigt synd att det är svårt att fota sin egen bak på mobilen och göra den underbara rodnaden rättvisa!)

– Vart har vi någon tärning?
Tärning? Vad ska han göra med den? Kan man göra något kinky med en tärning? Jag känner mig inte så sugen på att stoppa in en tärning i mig men vad sjutton, jag är så kåt nu så stoppa in vad som helst bara jag får komma!
– I översta lådan i hallen, jag kan hämta.
Nyfiken går jag och hämtar tärningen och blir tillsagd att gå upp till sovrummet. Sovrummet? Ja! Äntligen knulla! Inte riktigt, det borde jag ha vetat.
– Ställ dig naken på alla fyra i sängen och vänta.
Spännande, jag är så kåt att jag nästan vibrerar, det fortsätter rinna längs benen på mig. Sedan får jag slå tärningen några gånger, han piskar samma antal rapp som antal prickar. För varje omgång ropar jag ut antalet, för att vara på den säkra sidan. Efter en stund sätter han sig framför mig, för in mitt huvud mellan mina ben och halvstår över min nacke. Sedan piskar han utan tärning, jag räknar och räknar. Precis när han slutat nästan skriker jag:
– 20!
– Bra, nu ska hon få suga lite.
Han sätter sig mer bekvämt och jag kryper lite framåt så jag får hela härligheten i munnen på en gång. Jag håller på att dö av kåthet och vill inget hellre än att bli ordentligt påsatt! Det blir inte bättre av att suga då han vet att det är något jag går igång på, nästan lika mycket som han själv. Efter att jag fått jobba ännu en stund för att göra mig förtjänt av en påsättning så ställer han sig bakom mig och trycker in sin hårda kuk i mig, brutalt och härligt. Hårda stötar och snabba ”klatschar” med bar hand på vardera skinka. (Jag fullkomligt älskar smisk med bar hand!)
– Du ska självklart be om att få komma.
Jädrans igen, han kom på mig. Jag som var så kåt behövde ju inte mycket och jag var inte långt från att explodera. Jag ber om nåd, jag ber om att få komma och han svarar med ett stadigt tag om mitt hår.
– Nu får du komma.
Jag exploderar, minst sagt och han får kämpa för att hålla sig kvar i mig.
Men han är inte klar ännu. Jag får lägga mig sakta ner på mage och han placerar mina ben mellan sina knän. Låser fast mina armar med sina armar och den ena handen i ett kontinuerligt stadigt grepp om mitt hår medan den andra är låst över min nacke. Jag är helt låst av hans varma, starka och sexiga kropp. Han stöter mot min ömma bakdel när han tränger in i mig och jag känner att jag inte kan hålla emot en orgasm till!
– Snälla, får jag komma igen?!
– Inte ännu, du får komma när jag kommer.

Frustration, en kamp mot alla instinker som rusar i min kropp men tillslut får jag komma och jag skriker ut min orgasm samtidigt som jag känner hur han krampar inuti mig och hör hans stöndande andetag för varje tömning.
En stund ligger vi sådär, han på mig, greppet blir en omfamning och vi bara andas tillsammans.
Benen bar mig inte efteråt och jag känner mer och mer hur otroligt mycket jag älskar honom, Herrn.
Min, och jag är hans.

Läs även dessa inlägg:

7 tankar kring ”Igårkväll

  1. Porrtrollet

    Aww gullevulle, underbara bdsm!

    Japp, jag blir romantiskt lagd av att läsa om eran session. Något har verkligen blivit intressant programmerat i min hjärna.

    Svara
  2. Pingback: Kinky sällskapsspel « Klumpesnusk & Sheila

Skriv en kommentar!