Gästblogg: En erotisk novell

Genom en sexsida jag och Herrn sitter på, har jag hittat ett guldkorn. En man som kan uttrycka sig och är intresserad av vad jag har att säga. Han är inte stressad och pressar inte på att ses direkt för att knulla. Han skryter inte om sin kukstorlek och det är på det hela taget väldigt intresserande att maila med honom, jag ser fram emot hans mail varje dag.

Han, vi kan kalla honom Silver, fick ett erbjudande av mig att skriva ett gäst-inlägg och efter lite knep och knåp överraskade han mig med en erotisk novell! Så här har vi den, kommentera gärna och precis som med amatörbilderna som vi ibland lägger ut på våra läsare, var snälla..

3 vänner en sommarkväll.

Jag brukar träna varje dag på gymmet. Nu låter det som jag är värsta sortens bodybuilder, men så är inte fallet!
Jag bara tränar för att hålla igång lite, inte tappa det ”lilla” man har…
Oftast är det inte så mycket folk, så det blir gärna att man pratar med dom som är där.
Man lär ju känna dom man träffar när man tränar, då det oftast är samma personer som kommer dit. Fast ibland dyker det upp något nytt ansikte, vilket såklart är trevligt!
Diskussionerna kan handla om allt möjligt, från världsproblem till skoskav. Huvudsaken är inte att lösa bekymren utan mer att ha trevligt. Då går det automatiskt lite lättare att träna!
Jag som (singel)kille tycker förståss det är extra trevligt när det är tjejer där och tränar samtidigt. Det finns inte så många alternativ till krogen att träffa en tjej i verkligheten om man bor på en liten ort. Om man inte delar samma fritidsintressen och så då, som t ex hästar. Tyvärr är inte det mitt största intresse direkt. Men om det skulle vara det så hade man ju haft goda chanser att träffa tjejer…  Däremot kan ju själva ordet ”ridning” vara något jag gillar…!
Hur som helst, jag tänkte berätta om något som hände mig. Och den historien börjar just på det gym där jag brukar träna!

Det är ett par, en kille & en tjej, som jag har lärt känna ganska väl. Dom tränar inte fullt lika ofta som mig, men ett par gånger i veckan brukar det bli.
Vi har umgåtts en del tillsammans och dom har bjudit mig några gånger till deras hem. Där har vi mest pratat, fikat, pratat… Alltså bara umgåtts och haft det trevligt tillsammans!
Eftersom vi delar samma musiksmak så blir det alltid att spela dom senaste låtarna från internet med favoritartister.
”Hör på den här låten, jag hörde den igår, är den inte bra!”… Det kan bli sena kvällar!
Det är både snabba/glada, lugna/sorgsna och det där emellan, som vi lyssnar på. Måste erkänna att jag har en förkärlek till dom lite mer sorgsna. Dom berör mig mest. På djupet.

Enligt oss så finns det bara en genre som har allt, så det gör det liksom enkelt.
Ni kanske undrar vad det är för genre? Kan väl säga att det börjar på ”C” och slutar på ”Y”!
Ofta är det ju mycket bra musikvideos också till låtarna, vilket gör att det blir en mycket mysig och avslappnad stämning, som vi alla gillar! Tjejen i det här paret är vacker som en gudinna.

Otroligt vackra svepande former. Hennes ansiktsdrag får en att bli helt stum av beundran. Hennes ögon, läppar, kinder… Ja Allt med henne är perfekt!
Det har ju inte undgått varken killen eller tjejen i paret att jag gillar den här tjejen.
Får ju erkänna att jag ofta sneglar på henne i gymmet när hon tränar.

Hon har alltid tighta tunna kläder. Så det är inte direkt svårt att se hur hon ser ut!
Ofta stannar blicken vid hennes otroliga fina bröst, vandrar ner för hennes kvinnliga former… Klär av henne i fantasin med blicken…
”Tänk om man kunde smeka dom brösten… Undrar om hon skulle gilla det?”
Och visst reagerar jag också får jag erkänna! Det går ju inte att hjälpa att det syns ibland, och när det bara är vi 3 där och tränar så är det inget som man behöver tycka är pinsamt.
Killen bara ler ju. Han förstår! Det samma gäller tjejen!
Det är värre när det är fler där. Då får man försöka dölja… Ligga mycket på mage och göra övningar… Men jag försöker att tänka bort mina fantasier, hur svårt det än är, och det fungerar en stund… Tills man kommer hem!

Tjejerna har omklädningsrummet vägg i vägg med killarna och också närmast mot träningsrummet. Så man hör tydligt när dom pratar, skrattar och duschar där inne.
Det har hänt fler än en gång att man fantiserat vad som händer/vad som skulle kunna hända där inne!
Tjejen i paret har ju flera gånger gett mig… vet inte hur jag ska förklara, blickar som säger något! När hon går ut mot tjejernas dörr så brukar hon titta på mig med den där ”busiga” blicken, le och ta med sin hand och smeka sin mun. Killen i paret brukar ju se det och han bara ler till oss båda! Så det har ju känts som att ”något” skulle kunna hända!…
Och den här speciella dagen som jag kommer att berätta om nu hände förra sommaren.

Jag hade varit på träning som vanligt. Det här paret hade också varit där samtidigt.
Det var en mycket varm sommardag, säkert uppåt +30 i skuggan. Ventilationen i träningslokalen räckte definitivt inte till. Vet inte om det var luftkonditionering där men det kändes då inte. Bara känslan av att träna i en bastu!
Det man kan göra åt saken är ju att dricka så mycket vatten som möjligt, och ta av sig så mycket kläder som möjligt!
Vi killar var ju såklart bara på våra överkroppar och det som vi hade på oss var shorts och träningsskor. Svetten rann ju trots det!
Tjejen hade en tight tränings-BH, svarta korta träningsbyxor som var av lite luftigare modell.
”Tror ni inte jag kan ta av mig den här varma BH:n?” frågade tjejen efter ett tag, med en liten anfådd och ansträngd röst.
”Ingen annan än vi kommer att komma hit en sådan här varm dag när det finns badstränder!”, tillade hon.
”Jo, det har du rätt i. Det törs du då göra”, sa killen.
Så sagt och gjort, hon tog av sig den, eller snarare, frågade mig(!), ”Kan du hjälpa mig att få av den?”. ”Självklart”, sa jag och knäppte upp den bak.

När jag gjort det vände hon sig om mot mig med ett leende, med varsin hand på hennes bröst, som höll kvar BH:n. Sedan bara släppte hon ner den och där stod jag, alldeles framför henne, och stirrade!… Vi fortsatte träna.
Det kändes som att det blev en speciell stämning i luften. 2 killar, 1 tjej, svettiga varma kroppar som tränade, tog i så att det kom stön lite då och då. Det var ”varmt” i två bemärkelser!
Jag såg på tjejen hur hon såg på oss killar… Hon log! Tror bestämt hon gillade att se oss där vi tränade!

Eftersom dom flesta träningsmaskiner står runt i lokalen nära väggarna vända inåt så ser man ju varandra. Ser om någon tränar hårt… Jag följde henne med min blick nästan hela tiden, vilket hon märkte.
Det finns en träningsmaskin där man ska sitta ner och trycka isär knäna för att träna höftmusklerna, och där är man vänd med ansiktet mot väggen och har en spegel framför sig.
Tjejen satte sig där och samtidigt tog jag en balansplatta och ställde mig bakom.
Det är ganska bra att ha en spegel när man gör den balansövningen också, så då kunde vi använda samma spegel samtidigt.
När hon satt där, tryckte isär sina ben kunde jag inte låta bli att se spegelbilden mellan hennes ben… Det blev ju så automatiskt!
Ganska snabbt upptäcker jag en sak. Hon hade inte några trosor! Min reaktion på det var att jag tappade balansen!
Men snabbt upp igen och försöka koncentrera sig lite mer… Och samtidigt se mer!
Vi såg på varann i spegeln och hon bara log och fortsatte att pressa isär.
Hennes korta byxor hade liksom åkt upp så det var inget som döljde när dom åkte lite åt sidan och hennes underbara fitta syntes!

Hennes kille märkte ju precis vad som hände och han bara log, och efter ett tag sa, ”Det känns som det börjar bli väldigt varmt här inne, ska vi kanske ge oss?”
Precis när han sagt det så kom det in 2 killar som skulle träna. Dom blev lite långa i synen när dom såg tjejen utan BH! Men vi bara passerade varandra och gick till våra respektive omklädningsrum och svalkade av oss i duscharna.
När jag och killen stod där i varsin dusch och tvålade in oss, och mina tankar bara snurrade kring det spännande som nyss hade hänt, frågade killen mig om jag skulle vilja följa med dom och bada senare på eftermiddagen?
Han förklarade att det fanns en liten insjö 1,5 mil bort från dom, där det brukade bli varmt i vattnet och det var en perfekt sandstrand.
Såklart blev mitt svar ”Ja”!
Så efter att vi alla sagt ”hej då” vid gymmet, så åkte vi hem till våra ställen.
Jag vilade lite, åt middag.
När klockan var halv sju var jag klar.

Jag ringde och frågade om dom var klara, och dom svarade att det blev bra om jag kom förbi om en halvtimme. Dom skulle bara ”fixa” en liten sak…
Så jag la mig på sängen och vilade lite till, tänkte på vilka otroligt trevliga personer jag haft tur att träffa!
Klockan blev tio i sju och jag tog min lilla badpåse och åkte iväg.
Killen och tjejen hade precis blivit klara och var på väg ut genom dörren när jag kom, så vi hade tajmat det perfekt!
Vi åkte med min bil och när vi kom fram till badstället så såg vi, till våran stora glädje, att vi var ensamma. Bara vi, en sandstrand, varmt vatten och kvällssolen som lyste högt på himlen.
Det kändes underbart!
Tjejen sa, ”Nu behöver vi inte använda några badkläder!”

Vi alla skrattade, gick ur bilen, sprang iväg till stranden, och började klä av oss…
”Vem vågar doppa sig först” ropade killen, samtidigt som han sprang iväg mot vattnet… ”Så snabb Han var!”, sa jag och skrattade lite.
Jag och tjejen blev ståendes kvar ett tag och tittade på varandra. Båda nakna, båda med ett ”busigt” leende.
”Herregud så vacker du är”, fick jag fram. Sedan sprang vi iväg mot vattnet och hoppade i. Sist blev tjejen. Det fick hon ju höra av sin kille… Lite vanlig trevlig munhuggning… Och dom brottades i vattnet. Såg att deras händer var både ”här och där” och kände…
Efter att vi simmat runt ett tag sa tjejen, ”Nu börjar jag bli lite kall, tror jag simmar in till land och värmer mig på stranden”.

Vi alla sa att det kunde vi göra, eftersom det var en perfekt kvällssol uppe än.
Så vi la oss där på rygg alla 3 nakna på varsin handduk. Tjejen låg i mitten.
Jag låg och blundade när jag plötsligt kände hur en len hand rörde insidan av mitt lår!
Jag tittade upp, höjde huvudet och vände mig mot tjejen. Såg att hon även smekte hennes kille samtidigt!
Vi log mot varandra och jag la mig ner igen och tog med min ena hand och började försiktigt smeka henne, som hennes kille också börjat göra!
Ja, där låg vi. I den underbara solen med en lätt svalkande vind och smekte våra nakna kroppar. Det kändes verkligen som jag drömde!
Men jag märkte ju att det inte var någon dröm eftersom jag kände hur jag reagerade, och verkligen kände hennes mjuka varma hud! Hennes hand mot mig, min hand mot henne..
Att få ligga så nära intill, bli smekt, få smeka… Oj oj…
Jag flyttade mig närmare och närmare hela tiden.

Tillslut låg vi helt mot varandra och började liksom fläta in oss med benen… Hud mot hud, värme mot värme. Underbart!!! Jag var ju så hård det går att bli och den andra killen verkade reagera på samma sätt. Tjejen var tydligt våt. Det både såg och kände jag!

Efter ett tag säger killen, ”Vill du göra som jag säger?” Samtidigt som tjejens ögon lyste upp!
”Ja”, svarade jag med en iver i rösten.
”Då måste du lova att göra precis som jag säger, annars kan det bli bestraffning!”
”Ok…”, sa jag, med lite skakig röst! Och tänkte på vad han menade med det?
Det var tydligt att killen tog kommandot nu. Han visste vad hans tjej gillade och hon älskade när det var han som bestämde!

Båda var medvetna om att jag var väldigt oerfaren, men såg ju att jag ville det här! Jag liksom kände på mig att dom hade pratat om det här innan med varandra… Och jag kunde ju inte drömma om något bättre! Få hjälpa till att göra det skönt för denna gudinna som jag så länge hade drömt om! Och ha en ”herre” som guidar mig för hennes maximala njutning… Det var perfekt!

”Slicka hennes saftiga fitta!”, sa killen.
Jag ville inte gå för fort fram, så jag började med att bara smeka lite lätt mellan hennes ben. Insidan av låren, lätt bakom knäväcken, upp igen på utsidan av låren, ihop över magen och sedan ner mot… Röra lite lätt på blygdläpparna, smeka, sära, trycka in lite, massera… Samtidigt börja pussa hennes mage, använda tungan, jobba mig neråt… Tjejen gillade verkligen det här. Hon stönade och njöt till 100% samtidigt som hon smekte sig själv på sina bröstvårtor som tydligt hade reagerat på hennes beröring! Killen stod på sidan om och tittade noga på.

”Sa jag inte att du skulle slicka fittan!”, hörde jag killen säga!
”Jovisst”, fick jag fram, och började direkt att använda min tunga mot hennes våta härliga fitta!
Slickade först försiktigt längst ner i skåran. Mmmmmmmm
Det var ju där det hade samlat sig som mest saft och jag ville ju inget hellre än smaka! Det bara smakade underbart!!!
Jag slickade försiktigt, sög in i munnen, masserade hennes nedre del av blygdläpparna. Gjorde det i jämna tag, gång på gång. Rörde mig sakta uppåt, slickade längs med hennes läppar uppåt. Den ena, den andra, den ena, den andra… Hörde hennes stönande av välmående hela tiden!
Såg nu hur killen böjde sig ner och lät tjejen leka med hans kuk. Samtidigt började jag smeka runt hennes klitoris med tungan. Liksom vickade med tungan snabbt. Kände hur hon pressade emot min mun, och jag bara fortsatte… Slickade och masserade med hela min mun.

”Mer, Mer!”, stönade hon. Och jag fortsatte. Kände ju att det är nära för henne nu! Då säger killen, ”Sluta nu!”
Jag slutar direkt! Tänker ju på att bestraffningen kanske inte är så långt borta eftersom jag inte började slicka direkt! ”Nu är det min tur”, säger killen.
Jag tittade upp mot tjejen och vi ler mot varandra. Ser ju att hon verkligen gillade det jag gjorde och är nu lite spänd på vad killen ska göra! Jag sätter mig på min handduk alldeles bredvid och tittar intresserat på!

Killen började smeka hennes härliga bröst, nöp lite i dom och slickade, sög… Tjejen gillade det verkligen! Det märktes ju att dom visste vad dom gjorde/hur dom skulle göra!
Sedan flyttade sig killen så att han placerade sin hårda kuk över tjejens ansikte, och han själv började koncentrera sig på hennes fitta. Som i en 69:a.

Jag har fått lära mig att det finns en g-punkt hos tjejen som är placerad en liten bit in, upp i fittan. (Detta har JAG lärt honom! Sheilas anm.) Och den stimuleras bäst om man tar 2 fingrar som man böjer lätt, med handen åt just det hållet som killen hade när han var över tjejen så. Så jag förstår ju att det här kommer att stimulera just hennes g-punkt! Jag tittar intresserat på…
Killen börjar massera i fittan med 2 böjda fingrar, liksom trycker lite upp och tillbaka. Och hon börjar runka hans hårda kuk. Och där på sidan sitter jag på min handduk, tittar, runkar lite!
Dom gör det länge och väl. Är helt inne i varandra…

Det märks att tjejen inte är långt borta från orgasm nu.
Han masserar henne mer och mer intensivt, tar den lediga handen och trycker på venusberget för att det ska bli maximal njutning! Och hon runkar honom allt snabbare och hårdare…
”Ååååååååå”, skriker tjejen ut! Samtidigt som killen drar ut fingrarna snabbt och hennes saft bara sköljer ur fittan. Gång på gång! Hon blundar, vrider sitt huvud, sin kropp… Men han nöjer sig inte med det utan masserar hennes klitoris snabbt vilket gör att hon kommer i en enorm orgasm! Hela hon skakar… Hon ligger där, stönar, vrider sig i den härligaste orgasmen hon känt!
Sedan blir det lite stilla ett tag när alla hämtar andan…

När hennes orgasm har ebbat ut säger hon till killen, ”Ställ dig upp”. Killen ställer sig och hon sätter sig på knä framför. Hon vill ju verkligen att han ska få komma också! Så hon tar tag i killens kuk och börjar suga den, han trycker samtidigt in den en bit och för den lite in och ut… Hon suger så bra! Ser ju hur killen njuter. Det kommer inte ta lång stund…
Alldeles innan han ska komma så drar han kuken ur hennes mun och sprutar sin sats över hennes underbara bröst. Det blir en nästan magisk stämmning. Alla känner sig så nöjda. Vi bara ler och njuter av stunden.

Då säger killen, ”Nu får du knulla henne om hon vill!”
Jag säger till tjejen, samtidigt som jag sväljer, ”Ok, vill du det?”
”Ja, gärna för mig!” ”ta mig bakifrån!”, säger tjejen med en glad röst.

Hon ställer sig på alla 4, sänker armarna så att baken putar upp och fittan kommer fram hur tydligt som helst!
Jag tar med handen och smeker henne lite, begrundar hennes helt underbara kropp! Mmmmmmmm
Jag tänker, ”Ska jag verkligen få knulla henne?!!”
Min kuk är så hård, och jag vill verkligen att hon ska få känna den. Få göra det skönt för henne en sista gång för den här kvällen!…

Så jag trycker försiktigt mot mitt ollon. Hon tar tag om min kuk med sin hand och hjälper till att styra den dit den ska. Och hela kuken glider in i hennes varma… Sååååå skönt!!!
Hon är så våt och jag är så hård. Jag börjar lite sakta, fram och tillbaka.
Tar tag i hennes höft på varje sida med mina händer och stöter emot henne. In och ut, in och ut, hårdare, snabbare!
Hon stönar mer och mer. Och jag blir ju bara mer och mer intensiv.

Plötsligt säger killen, ”Sluta nu!”
Jag tvärstannar. Tänker ju på den där bestraffningen han pratade om!
Tjejen säger, ”Kan jag inte få komma igen?!”
”Jodå, du ska få komma!” säger killen.

Jag sätter mig igen på min handduk och tittar intresserat på.
Killen tar med ena handen och onanerar hennes fitta kraftigt!
Och nu stönar hon lika intensivt igen! Det är nära!
Och i det ögonblicket piskar han till på hennes ena skinka men sin andra hand, och då finns det inget som stoppar. Hon kommer i en till otrolig orgasm!!! Hon bara flämtar ut den! Jag kan ju inte låta bli att runka nu så att jag får komma. Bara kan inte låta bli!
Det tar inte lång stund innan jag kommer. Jag känner mig som i en annan värld, svävar på moln. Den underbaraste känslan av dom underbara! När vi alla 3 har hämtat andan lägger vi oss ner på rygg på våra handdukar. Säger ingenting, bara njuter, tänker, slappnar av.
 
När solen börjar försvinna lite bakom bergstopparna i horisonten är det dags att ta sig till bilen. Temperaturen har ju sjunkit lite nu, så även fast det fortfarande säkert är +20 grader så börjar det kännas lite kyligt. Vi klär alla på oss och går till bilen, håller om varandra, skrattar och mår bra…
Då får jag plötsligt se något i deras väska, och tanken slår mig direkt, ”Tänk om jag inte gjort som han sa!”.
Där i väskan ser jag en piska! Det var en hemmagjord piska som dom gjort samma dag får jag höra. Det var den lilla saken dom skulle ”fixa” innan vi åkte!
Men det blev tillfälle att inviga piskan en annan gång…

Läs även dessa inlägg:

1 tanke kring ”Gästblogg: En erotisk novell

Skriv en kommentar!