Gallerier och bloggande

Om ni kikar in på respektive galleri kommer ni att märka att de så sakteliga växer. Vilket är kul! Jag tar glatt emot alla bidrag på kukar och fittor som skickas in, ju fler desto roligare. Skicka in en, skicka in flera. Är du kille, skicka gärna in flera bilder i olika ”tillstånd” så ordnar jag publiceringen.

Men vänner, jag vill be er att vara tydliga med att ni vill dela med er för gallerierna. Jag har fått några mail där det inte på något sätt antyds att ni ger ert medgivande eller att ni vill delta. Utan någorlunda tydlig kommunikation vet jag inte riktigt vad som är tänkt, så skriv gärna åtminstone en rubrik (”För ditt galleri”) eller ännu hellre skriv i själva mailet att din kuk eller fitta är tänkt att läggas till bland de andra.

Jag vill också passa på att be om ursäkt för de tekniska problem som varit de senaste dagarna. En del av er har inte sett de nya inläggen, utan har sett en gammal och ouppdaterad version av sidan som fastnade för några dagar sen. Detta var helt och hållet mitt eget fel, men är nu utrett och ni har några gamla inlägg att läsa ikapp.

Nu fortsätter vi som vanligt!

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!