Frälsaren!

Jag vet knappt vart jag ska börja, ni anar inte hur trevligt jag har haft det dessa två dagarna, igår och idag. Det har varit två dagar i pysslets tecken. Men inte hemma och inte med repbatonger eller kabelpiskor utan ”the real thing”. Jag och en väninna har nämligen fått vara med Husfrun (på The Mansion) i hennes läderverkstad och med hennes hjälp har vi gjort varsin alldeles egen läderpiska!

Sedan jag var till The Mansion första gången har jag önskat mig en egen ”frälsare”. En mycket tung och stor historia som kräver svängrum och har mer kraft i rappen än snärt. Jag hade svårt att hantera den som fanns där med mina handleder osv, men jag föll pladask lik förbannat. Här hemma är det ju Herrn som hanterar sådana redskap så handlederna behöver jag inte oroa mig över! Härliga tider.

Två av mina favoritfärger är brunt och turkost, tillsammans, annars är inte turkost lika tilltalande. Så jag valde dem såklart. Resten får vara i skymundan, ska inte avslöja Husfruns yrkeshemligheter, men mycket jobb och två dagar var vi varit där. Så jag kan kanske tänka att hon tar alldeles för lite betalt för de hon säljer, hon tar ca 1800 kr för en ”frälsare”. Men min och väninnans är ganska unika, för vi har gjort dem själva!

Det var otroligt roligt bara att vara där, med min väninna som jag älskar. Jag tycker om att hitta på saker och pyssla med de jag älskar. Samt att Husfrun är en riktigt underhållande karaktär som jag också föll för redan första gången jag var där. Man får akta rumpa och lår, eller ja hon snärtar till där hon kan egentligen. Om hon håller i en piska eller liknande så får man verkligen akta sig. Vilket såklart är en del av hennes charm, att se det där busiga leendet när hon gör det. Jag gjorde misstaget att se en piska med lädersnören på en av hennes hyllor. ”Aj” sa jag och gick fram för att tafsa lite på den. Skulle jag inte ha gjort, haha! ”Rapp!”
Men vi pervon gillar ju sådant så det var helt på sin plats.

Hur som helst, två helt underbara dagar som förutom att de resulterat i en alldeles egen ”frälsare” har också resulterat i tio minuter själv med Herrns wand!
Första fem minutrarna tjänade jag ihop genom att jag hade äggen i medan jag var på The Mansion och även när jag kom hem, skulle dokumentera (dvs ta kort) varje timme för att bevisa att de var i.
De andra fem tjänades ihop på ett rent test. Jag fick ett litet rörformat sockerpaket från Pizza Hut när vi var där, detta skulle jag bära med mig jämt, när som helst kunde det komma ett uppdrag som involverade dessa och bestraffning skulle utdelas om jag inte hade det med mig när det gällde. Så fick jag idag ett sms, medan jag limmade och bankade i verkstaden, om att jag skulle ta ett kort och skicka till Herrn så han fick se att jag hade det med mig. Och det hade jag såklart! Lydig och duktig som jag är.

Läs även dessa inlägg:

1 tanke kring ”Frälsaren!

  1. Pingback: Liten svacka « Klumpesnusk & Sheila

Skriv en kommentar!