Första gången med en ny människa

Det är alltid intressant första gången man blir intim med en ny människa. När man börjar våga ta steg bortom den sociala artigheten. Händer som smeker lite utanför gränsdragningarna. Man provar sig fram, ser om reaktionerna indikerar fortsättning eller avhållsamhet. Nya känslor, nya dofter, nya upplevelser.

Igår eftermiddag fick jag besök av en spännande ny kvinna. Vi hade kommunicerat över nätet ett tag, och hon är en entusiastisk läsare av den här bloggen. Personkemin fanns över mailen, och igår eftermiddag fortsatte den personkemin även i verkligheten. Vi drack lite vin, åt en enkel middag tillsammans och helt automatiskt började vi mysa i soffan när vi såg film. Inget forcerat, inget krystat. Det bara hände så.

Efter filmen fortsatte myset och blev mer öppet. Mina händer fann hennes bröst och hon log och tog emot uppmärksamheten. Bröstvårtor blev styva, jag utforskade hennes överkropp. Helt automatiskt. Helt naturligt. Två människor som tyckte om närheten, äktheten.

Vi klädde av oss och kröp ihop i sängen. Pratade om sex och närhet medan mina händer utforskade henne. Hon skämtade och sa att hennes fitta var blyg för den hade inte fått uppmärksamhet sen i Mars. Jag gav den uppmärksamhet. Smekte den och gav henne fyra orgasmer med mina fingertoppar. Jag låg där mot hennes sida och andades in hennes doft. Hon luktade lite vanilj blandat med nånting mörkt och lite kryddigt, ungefär som nåt exotiskt träslag. Mina fingrar hittade fort hennes klitoris och hennes orgasmer var som dyra chokladpraliner, små men med mycket smak och plötslig intensitet.

En andningspaus. Vi låg och kramades och hon smekte mig. Så underbart att bli smekt på ett så lätt och anspråkslöst vis. Det var som om vi aldrig gjort annat. Hennes hand smekte mig och hennes varma kropp trycktes mot mig. Vi småpratade medan hon smekte mig, nöjda suckar emellanåt från mig. Hennes hand hittade min kuk, smekte den och den blev styv. Hon kysste den, slickade på den, sög den och jag hörde hur hon också suckade nöjt medan hennes tunga dansade runt mitt ollon.

Hennes fitta var farligt skönt. Hon ställde sig på alla fyra, släppte in mig. Varmt och trångt, hennes kön kramade mig så skönt att jag inte kunde hålla mig länge. En stor, lång orgasm skakade genom min kropp och puls efter puls tömdes inuti henne medan mina händer greppade hennes höfter hårt.

Vi kröp ihop, gosade och nojsade lite och somnade tillsammans. I morse upprepade vi kvällens sköna bedrifter. Sen en skön dusch tillsammans, en mysig frukost och sen försvann hon iväg för att fortsätta med sina aktiviteter.

Förhoppningsvis träffas vi minst en gång till innan hennes semester är slut. En ljuvlig upplevelse!

Läs även dessa inlägg:

5 tankar kring ”Första gången med en ny människa

 1. dekanami

  Det är verkligen en speciell känsla att utforska varandra första gången.

  Lite som att glida runt i en skärgård med glittrande vatten, öar täckta av vackra träd och blommor, näs och uddar att runda mjukt och en ljummen vind som spänner seglen och får vattnet att krusa mjuk och porla. Landa på en strand, vada upp i det varma strandvattnet och smeka blommornas blad, känna den kryddiga doften från urskogen och sakta gå in på en stig hand i hand för att utforska ön tillsammans….:-)

  Svara
 2. Linda

  Med rätt person kan ett nytt sexmöte helt klart vara en fascinerande händelse… Det kan vara vackert, sensuellt och väldigt härligt!

  Känslan när man får personen att glida över ”kanten” första gången är fantastisk… Det är en triumfliknande känsla.

  Svara
 3. Peaches

  ”Hon luktade lite vanilj blandat med nånting mörkt och lite kryddigt, ungefär som nåt exotiskt träslag. Mina fingrar hittade fort hennes klitoris och hennes orgasmer var som dyra chokladpraliner, små men med mycket smak och plötslig intensitet.” Det där måste vara dom två bästa meningar du nånsin skrivit. Helt underbart.
  Det är en speciell känsla att utforska en ny människa, men också när man varit tillsammans länge kan man få den där känslan av att röra vid varandra för första gången. Det händer inte varje gång, men när det sker är det något alldeles extra. När man förundras över skönheten hos kroppen man har framför sig och fingertopparna vibrerar av känslighet. Ah.

  Svara
 4. Peter

  Underbart skildrat! Så hoppas man alla får ha det ibland.
  Följer och läser din/er sida och gillar ert förhållningssätt. Men just detta inlägget var verkligen något extra!
  Kram, P

  Svara

Skriv en kommentar!