Favoritbild #48

Jag tycker så väldigt mycket om den här bilden. Jag vet inte var den kommer ifrån ursprungligen, men det är nånting magiskt med den. Den framkallar en nästan sago-känsla inom mig. Det är nånting naivt och oskyldigt över bilden. Naivt på ett bra sätt, naivt på det sättet att man inte blivit förstörd eller bitter. En känsla av naturlighet, äkthet, värme och omtanke.

Hade jag haft den här bilden i en bättre upplösning hade jag hängt den på min vägg. Det är en vacker bild.

Läs även dessa inlägg:

6 tankar kring ”Favoritbild #48

 1. -

  Jag håller med dig om att det är en verkligt fin bild, men.. är inte en av dem en man?
  Han/hon längst till höger ser ut som en man iallafall?

  Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Ja, det är mest troligt en man. Ser iaf ut så, jag har tänkt detsamma varje gång jag ser den bilden.

   Spelar dock ingen roll tycker jag, på sätt och vis förhöjer det den oskyldiga stämningen i bilden att olika kön kan umgås utan fördomar eller liknande.

   Svara
 2. Peaches

  Okej, jag vill inte spamma eller göra reklam, men nånstans måste jag få berätta att jag finns på en ny adress nu. Bloggen.fi kommer inte att startas upp förrän tidigast på torsdag 1 juli kl 12, och innan det går det inte att hitta nån annan information där än den där jävla inforutan som berättar att allt är borta.
  Jag är så arg och ledsen, tung i sinnet och ont i bröstet, det känns som om jag förlorat nånting mycket, mycket viktigt. Och det har jag ju. Fy fan.
  Min länk går nu till min nya sida. Så fort bloggen.fi kommer igång igen kommer jag dock att skriva nåt inlägg där och berätta om förändringen.

  Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Ingen fara. Jag förstår att du är enormt upprörd över att förlora din blogg, och det är inte spam eller reklam som du skriver och talar om.

   Jag hoppas du har bättre tur på din nya adress. Många kramar på dig!

   Svara
   1. Peaches

    Många läsare verkar faktiskt ha hittat tillbaka till mig genom dig. Igår var jag nästan uppe på samma antal sidvisningar som vanligtvis. Några är säkert nyfiknisar som inte läst mig förut, men i alla fall, tack Klumpe! Jättemycket tack.

    Svara

Skriv en kommentar!