Dagens bild: orakad (100606)

Jag fick den här bilden skickad till mig av Adam som bor borta på Ormen i Paradiset. Ett nätfynd som han misstänkte att jag skulle tycka om, och han hade helt rätt.

Sedan rätt länge är jag inne i en period då jag tycker om orakade kvinnor. Det utesluter inte att jag gillar rakade också, men det är nånting med en fint orakad kvinna som får det att dunka lite extra i min kåtnerv.

Läs även dessa inlägg:

7 tankar kring ”Dagens bild: orakad (100606)

 1. killyourdarlings

  Jag gillar också hårigt, fast det kanske är så när man liksom är lite old school porn. Håriga fittor är för mig barndomens onani till upphittade porrtidningar.

  Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Ja, jag har kommit fram till att min fabless för orakade kvinnor dels kommer från min förtjusning för just porr av vintagesort (gärna 70-talet) dels att det är en reaktion mot det slätrakade ideal som finns idag.

   Inget illa om en slätrakad fitta, men ofta får den naturliga looken en extra blick från mig.

   Svara
 2. Kalle (the original)

  Jag är inte så förtjust i helt vildvuxna kvinnor men i och med att det blivit så vanligt med helrakat i dagens samhälle blir det lite exotiskt och mer spännande om det finns kvar i alla fall lite hår för min del.

  Svara
 3. Cookie

  Oj, vad rufsigt:) Tänk att man nuförtiden hajar till, när man ser ett naturligt orakat könsorgan. Är det Gillette vi ska skylla på? Eller porren? Har nästan glömt bort att det är så där vi ser ut egentligen.

  Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Det har varit en gradvis ökning. Det började milt, sen blev ”hår är äckligt” känslan desto starkare, och denna känsla hejades på av diverse olika företag (tidningar såväl som rakhyvelstillverkare) som gillar att tjäna pengar på människors osäkerhet. Porrindustrin gjorde den till en ”standard” och nu är den i var man och kvinnas hushåll.

   Själv gillar jag orakade fittor. Som Kalle säger, det vanliga har blivit det exotiska och tvärtom.

   Svara
  2. Kalle (the original)

   Jag tror inte vi skall skylla på varken Gilette eller porren även om vissa företag uppmuntrar beteenden som gynnar dem.

   Som så mycket annat är det mode det hänger på. Nu har jag inga fakta på intimfrisering men jag har svårt att tro att det uppfanns kring 80-talet när det började bli standard inom porren. Mode går i vågor och cirklar.

   Nu har ju intimfrisering inte enbart med utseende att göra heller utan även känsla både fysisk och mental känsla och pga det är det ingen modefluga som kommer och går i vågor utan kommer stanna (givetvis varierat mycket hos olika personer) tills vi råkar ut för någon galenskap som konstiga religiösa påbud som lyckas kuva mänskligheten.

   Svara

Skriv en kommentar!