Dagens bild: kedjan (100615)

Temat i den här bloggen verkar vara tungt mot BDSM-hållet för närvarande. Lite anala saker har ju också förekommit, och när jag såg den här bilden tänkte jag att den kanske skulle passa in med dessa två teman. Hoppas ni tycker om den!

Läs även dessa inlägg:

8 tankar kring ”Dagens bild: kedjan (100615)

 1. MizzE

  Förlåt, men jag kan inte låta bli att tänka på en hederlig gammal badkarspropp! Haha ;-D

  Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Absolut, och trots att jag ”officiellt” inte pysslar med BDSM betyder det inte att jag är inkapabel att njuta av att utdela lite smisk 😉

   Svara
 2. ND

  Denna bilden var ju ljuvlig! Klumpe,kan du inte ta och börja posta källan till dina bilder så man kan njuta mer?

  Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Jag har sagt det förut, men det tål att sägas igen – den stora majoriteten av ”dagens bilder”-bilder har tyvärr ingen igenkännbar källa som man kan länka till.

   Då det finns en tydlig källa (dvs hemsida eller blogg) är jag noga med att länka dit, men de flesta är bara lösa bilder som jag hittar runt om på nätet. Det enda jag då kan länka till är själva bilden där, och det leder ingenstans vilket är varför det oftast inte finns nån källa.

   Tyvärr!

   Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Ingen fara. Det var inte riktat specifikt till dig (jag tror inte du frågat det förut) utan mitt svar var ett generellt svar då jag fått den frågan förut.

   Svara
 3. Annika

  Nu tar jag semester från bloggen!

  För min smak är det alldeles för mycket BDSM just nu så jag tar paus…

  Tittar kanske in längre fram eftersom jag tycker om Klumpes reflektioner!

  Trevlig sommar!

  Svara

Skriv en kommentar!