Dagens bild: buskage (100624)

Jag är djupt inne i en period då jag tycker om buskage mellan benen på kvinnor. Bilder på slätrakade kvinnor har så gott som ingen effekt alls på mig, utan jag vill ha härliga orakade kvinnor.

Så, ni som har röstat att ni är orakade och naturella – ni finns i mina tankar 😉

Läs även dessa inlägg:

11 tankar kring ”Dagens bild: buskage (100624)

 1. MizzE

  Apropå det här med frågan om man är rakad eller inte så hade jag gärna velat ha alternativet
  ~ansad/rakad bikinilinje.
  För jag är ju faktiskt inte ”Au naturel”, så att säga, men jag är samtidigt ganska så långt ifrån halvrakad.
  Kvinnorna på bilden ser faktiskt ut som om de har ansat bikinilinjen åtminstone, om än inte ”klippt topparna” på busken 😉
  Det är för övrigt tre mycket snyggt kurviga Ladies.

  Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Ja, efter ett tag blir det ju lite knepigt att definiera gränser. Man kan ju vara som du säger orakad men ändå lite ansad.

   Det är mitt största problem med de där undersökningarna, man måste medvetet göra dem rätt grova i sina valmöjligheter eftersom man annars lätt hamnar i ett definitionsträsk kring vad som är vad. Bättre att hålla det generaliserat, även om det kan bli lite orättvist och missvisande när det kommer till nyanserna.

   Men som jag ofta sagt – undersökningarna är bara för skojs skull och ligger inte till grund för nåt slags statistik, och om någon nu använder dem för statistik så är det ganska galet 🙂

   Jag är fräck och försitter inte tillfället att säga att din fitta gärna får inkluderas i galleriet också!

   Svara
 2. Annika

  Ja, det är märkligt det där med hår eller inte.

  Kan det ha lite med ålder att göra, vad man föredrar? Jag har en väninna som är strax över tjugo. Hon skulle aldrig i livet odla en buske. Det är ”äckligt” =)

  Själv är jag oftast naturell och tycker det ser kvinnligt ut. Min man föredrar mig hårig men det händer då och då att jag rakar mig. Dock aldrig allt. För i mitt huvud funkar det inte med helrakat. Då ser jag bara min lilla dotter framför mig och det blir bara fel, fel, fel.

  Jag föredrar håriga män. Hårig bringa och en rejäl buske runt kukroten. Jag tänder helt enkelt inte på rakade. Har ingen aning om varför. Träffade en gång en kille som var rakad och när vi skulle till, började jag skratta (pinsamt!) när jag såg att han inte hade hår… Det såg så…fånigt ut. Han hade en rejält tilltagen lem så det var inget att klaga på, men något bra sex blev det inte.

  Roligt att du skriver lite igen!

  Trevlig midsommar på dig!

  Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Jag tror (väldigt generaliserat och svepande) att det har med mognad att göra. Mognad kommer (återigen väldigt generaliserat) med åldern. När man är yngre är man lätt utsatt för medias äcklifierande av kroppsbehåring, och därför rakar man sig maniskt. Äldre, då känner man dels att det inte spelar nån större roll, dels blir man kanske tryggare med sin egen kropp och sig själv.

   Givetvis finns det massor med undantag, men om man generaliserar så tror jag ungefär det funkar så.

   Det går ju såklart också i vågor vad man gillar, och jag har gott om undantag också. Även om jag är inne i en ”hårig” period kan jag emellanåt se slätrakade bilder och tycka de är fina. Men tanken på en härligt orakad kvinna i min säng kittlar mig lite extra.

   Svara
 3. Kalle (the original)

  Härlig bild som så oftast när du postar bilder. Har sagt det innan men det tåls ju att sägas igen jag kan tycka det är exotiskt med hår då det känns så ovanligt nu för tiden.

  Alla de tre damerna på bilden är vackra att titta på men de på sidorna ser ut att ha lite för mycket hår kanske. Jag kan inte vara helt säker då jag faktiskt aldrig varit i en intim situation med en kvinna med såpass mycket hår men rent krasst känns det nu att den enda av de tre jag faktiskt skulle kunna utföra oralt på är hon i mitten.

  Men vem vet de kanske har buskar ovanpå apparaten och då är det ju en annan femma.

  För att runda ihop det hela härlig bild som skulle gjort att jag var sugen att åka till nakenbadet om det inte var därifrån jag precis kom. 😉

  Svara
 4. dekanami

  Rakat eller orakat? För att vara rakt på sak och raka ut kastanjerna ur elden, så föredrar jag själv orakat.

  Busken med hår är sexig helt enkelt. För mig, som enligt dig Klumpesnusk skulle höra till de ”mognare” i livet, har jag aldrig förstårr fascinationen för helt bortrakade buskar.

  Men det finns ju mellanting som det påpekas. Ett vackert ansat buskage kan vara snyggt. Likaså när håret är rakat på ett konstnärligt sätt.

  För mig är det orakade naturlighet. En underbar urskog med hala stigar att utforska.

  God fortsättning på midsommaren!

  Svara
 5. dekanami

  Rakat eller orakat? För att vara rakt på sak och raka kastanjerna ur elden får jag säga att jag föredrar orakat.

  För mig känns det naturligt med en vacker buske. Jag tänder på det helt enkelt.

  Sedan finns det ju mellanting. Jag har sett och upplevt både vackert ansade sköten och konstnärligt klippta buskar. Den häftigaste jag sett var klippt som ett träd med grenar och blad. Superhäftigt. Undrar om det finns bilder på nätet på sådant? Hmm….måste kolla…

  Önskar alla en fortsatt trevlig sommar!

  Svara
 6. cunis

  Som sagt var, en härligt bild. Föredrar också naturell. Mer upphetsande helt enkelt.

  Då det ändå var ganska många av Er tjejer som svarat att Ni kör orakat önskar man ju självklart att få se några av dem här ;-).

  Trevlig sommar!

  Svara

Skriv en kommentar!