Boktips för pervon

Idag har jag spenderat en bra stund med näsan i en bok. Sheila är även lite av en bokmal och plöjer igenom det mesta inom skönlitteratur, deckare och allt möjligt. Idag tog jag fram en bok som jag beställt hem för ett par veckor sedan, som tyvärr bara blivit liggande.
Det visade sig att den var riktigt bra och jag kunde inte släppa den så jag läste den från pärm till pärm i ett svep.
Boken jag talar om är Äg mig, bind mig: en erotisk roman om underkastelse och dominans av Dominique Payne.

Stundvis innehöll den delar jag inte känner mig upphetsad av alls, men jag var också stundvis tvungen att gå iväg till Herrn och klämma lite, pussa lite på honom för att jag blev alldeles för kåt för att låta bli.
Ett utdrag ur boken:

Den tunga dörren glider igen bakom henne med en dov duns. Asfaltens väta glittrar i natten. De svala regndropparna träffar hennes ansikte. Fastnar i ögonfransarna. Glider längs med kindbenen. Nerför hakspetsen. Hittar ner i urringningen. När den första droppen träffar brösten svider det till. Det bränner. Han hade gått hårt åt hennes bröst den här gången. Straffat dem, plågat dem. Vårtorna ömmar. Hon skäms. Hon ryser av minnet men känner skam. Vällusten är förbjuden. Får det verkligen gå till på det här sättet?

Ett riktigt hett boktips alltså. Fler sådana böcker skall absolut inhandlas, snarast!
På tal om sådana böcker, jag har De 120 dagarna i Sodom: i liderlighetens skola av Markis de Sade som är till salu. (ladysheila@live.se)

Läs även dessa inlägg:

5 tankar kring ”Boktips för pervon

 1. Mia

  Oh! Den har jag läst. Underbar. Kunde inte sluta läsa jag heller. Tyckte om den för att den beskriver huvudpersonens känslor inför de nya upplevelserna – för att inte tala om de detaljerade beskrivningarna av deras sessioner som gav mig idéer för framtida bruk.

  Svara
 2. klumpesnusk

  Det bör påpekas dock att Marquis De Sades berättelse är rejält magstark på sina ställen.

  Man bör vara inställd på att den inte bara är en rolig liten berättelse om BDSM, utan en berättelse om människor som totalt bryter alla förbud och etiska riktlinjer som mänskligheten har skapat. Incest, lemlästning, tortyr och annat är bara en del av sakerna som beskrivs i den berättelsen.

  Svara
 3. Peaches

  Jag kan inte maila just nu eftersom min mail av nån anledning ligger nere (samtidigt som servern som min blogg ligger på har kraschat, skitkul, verkligen), har du sålt boken redan?
  Jag är annars mycket intresserad!

  Svara

Skriv en kommentar!