Aria Giovanni

Jag har lite svårt för det här med ”porrstjärnor”. Det finns gott om porrstjärnor, och den stora massan passerar fullständigt obemärkt under min radar.

Mycket av det är för att jag har svårt för kvinnotypen som associeras med ordet ”porrstjärna”. Dessa blonda, bleka, märkligt formade kvinnor som ägnar sig åt fejkstön och att ha sex i fullständigt absurda ställningar. Silikonbröst, slätrakade kön, alldeles för mycket smink i ansiktet. Det funkar inte på mig, helt enkelt, och regelbundna läsare vet det här mycket väl.

Men jag tycker illa om ordet också. Porrstjärna. Det krävs ingen talang för att vara porrstjärna. Det som krävs är att man är kvinna, gillar att knulla och inte har nåt emot smaken av sperma. Sen krävs det bara att man knullar på film tillräckligt länge för att bli ett etablerat namn och vips så är man en ”porrstjärna”.

Det finns dock undantag. Kvinnor som visserligen har benämningen porrstjärna men som ändå inte riktigt passar in i den där bleka, ansade, blonda associationen som ordet framkallar hos mig. Gianna Michaels är en sån kvinna. och jag skrev lite om henne för snart två år sen.

En annan kvinna är Aria Giovanni, och speciellt den äldre, mer välformade Aria som man kan hitta på nätet numera. Yngre Aria är visserligen en sexig kvinna, men den lite äldre Aria som lagt på sig lite mer vikt och fyllt ut formerna är den Aria som får mig att reagera. Speciellt den Aria som visar upp sig i ett härligt orakat skick är den Aria som får mina hormoner att börja sjunga.

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”Aria Giovanni

Skriv en kommentar!