Apropå buskage…

En av mina favoritbloggar på nätet, Guess Her Muff, återuppstod nyligen. För ett tag sen (innan min lilla semester, tror jag) upptäckte jag att den mystiskt och plötsligt försvunnit, men nu är den tillbaka. Tydligen hade den blivit anklagad för att vara en spamblogg, men efter att ägaren hoppade genom Googles ringar fick han/hon tillbaka sin blogg.

Den bloggen är ett dagligt nöje för mig. En lättsmält karamell som man kikar till en gång om dagen, typ. Men apropå det här med buskar så rekommenderar jag att ni kikar på Muff nummer 1702 där. Jag var på vippen att göra en dagens bild av den, men kände att det var oartigt mot GHM så istället pekar jag er ditåt via länkmagin.

En härlig muff!

Hoppas ni alla har haft en bra midsommar, med lagom mängder alkohol och galenskap, och ha en fortsatt bra midsommardag. Roa er gärna med att läsa min lilla novell från igår 🙂

Läs även dessa inlägg:

1 tanke kring ”Apropå buskage…

  1. SwedishTeen

    Onekligen en väldigt härlig sida. Helt vanliga kvinnor som visar upp sig 🙂
    Gillar att man måste aktivt klicka för att se ”det rätta svaret”. Det gör så att man tänker till lite extra och verkligen försöker gissa!

    Svara

Skriv en kommentar!