Analt test-uppdrag

I och med att Herrn nu har ”släppt till” och har börjat sin resa med mig inom BDSM så känner jag mig mer fri. Det är inte så att jag har levt i misär innan, absolut inte, det har varit underbart innan också. Nu känns det dock lite annorlunda, som den där extra pusselbiten fallit på plats. Äntligen! (Ni som försökt leva utan vet hur och vad jag menar.)
Nu tittar vi gemensamt på internet efter saker att leka med, vi pratar och pysslar tillsammans. Han har idéer så det flödar över, kommer med småelaka uppdrag och smiskar till mig lite då och då. Det är riktigt härligt. Speciellt nu när jag varit så öm om baken, vilket har lugnat sig och idag är det ingen fara längre. Herrn gav order om vila igår kväll så då var det bara att lyda och sova istället. Jag vet inte om jag inbillar mig men även Herrn har fått en glöd i ögonen, visserligen busig och elak, men den finns där och jag ser den tydligt. Inte bara jag förresten, våra pervovänner ser den också och de ler lika finurligt som jag över det.

Idag fick jag uppdraget att prova min nya plugg, som jag själv beställt. Vilka friheter jag tar mig!
Men när jag hade fört in den tog det bara tio sekunder så börjar det att svida i baken! Jag stapplade kvidande nedför trappan och upplyste Herrn om att detta var sista gången jag använde den utan att ha gjort något dumt för att förtjäna den. Det var alltså ingen bestraffning idag utan bara ett test. Jag höll ut ca fem minuter men sedan bad jag om nåd. Då Herrn märkte att det var allvar fick jag lov att ta ut den tidigare än han tänkt.

Vi har nu tittat på andra alternativ och vi var överrens om en i rostfritt stål. För att Herrn var extra snäll så fick jag välja färg på stenen, vilken blev det tror ni? Jo, rosa såklart.

Vi fick genom varma rekommendationer tag i en mycket användbar sida, Harmoniskt.se (där vi då hittade pluggarna ovan) och en ny plugg beställs förhoppningsvis ikväll. Ordern från honom har inte varit nog tydlig ännu för beställning så jag hoppas att Herrn tar tag i det själv. Dessutom har jag smugit iväg ett mail med produkter från samma sida som jag önskar mig. Bland annat en gag, fast med en ring. Jag har stora problem med saker runt halsen och i munnen, har alltid haft. Översta knappen på skjortor har aldrig knäppts, jag kan inte bära saker mellan tänderna (sådär som man gör när man har händerna fulla ibland) och jag kan absolut inte bära korta halsband. Det känns som jag ska kvävas och/eller kräkas på samma gång. Men efter en pratstund med min väninnas man då han tipsat om detta med en ring, blev jag nyfiken och vill testa. Vi får väl se hur det går.. Om Herrn kan kolla mailen någon gång.. Haha!

Läs även dessa inlägg:

3 tankar kring ”Analt test-uppdrag

 1. Anneli.S

  Åh, dom där pluggarna ser riktigt lyxiga ut. Tack för bra tips 😉 Jag har försökt leta tag på buttpluggs som fyller funktion, är sköna, stannar kvar och är sexiga.

  Svara
 2. Porrtrollet

  Använde du kondom på buttpluggen? Den enda gången jag varit med om att det svidigt så det var outhärdligt var med en uppblåsbar. Vet inte om det var att den blev uppumpad för fort eller om det var materialet. Men det kan vara värt att testa med kondom på?

  Svara
  1. sheila Inläggsförfattare

   Ja det kan funka, men då jag ska gå med den ett längre tag så känns det kanske lite ohållbart?
   Jag tittade på materialet och jag kunde svära på att det var jelly, jag har problem med jelly i vanliga hålet och tänkte att det var 100 gånger värre i baken. Men det står att den är gjort av silikon. Jag har aldrig haft bekymmer med silikon.. :/
   Med den uppblåsbara kan jag tänka mig att det var för snabb stretch i materialet som gjorde att det sved..

   Svara

Skriv en kommentar!