Vortex Vibrations

Jag hade tänkt fylla i luckorna med en massa informativt och inspirerande material. Men jag har varit däckad hela veckan, till min förtvivlan. Jag är en sådan som alltid har en massa järn i elden och att bara kunna ligga i soffan och inte göra något nyttigt alls har gjort mig frustrerad och förtvivlad. Speciellt som det varit lite tomt här nu i och med Klumpes välförtjänta semester.
Det verkar som hans vecka med Mollie går bra och detta gör mig varm inombords, jag är glad när min vän är glad, det är han värd, varje sekund av lycka.

Men igår kände jag mig lite bättre en stund och fick en chans att prova en Vortex Vibrations.
Jag har bara hört bra om den och ville så gärna ha en själv. Så jag fick chans att prova en innan jag beställde i och med att jag inte kände mig så sugen på att ”köpa grisen i säcken”. Men jag ska säga att jag blev lite besviken.. Enligt instruktioner från andra kunde den vara svår att få på plats första gången, och den var sannerligen svår! När jag sedan efter ett långt (då menar jag verkligen långt) försök gav upp så upptäckte jag att jag blödde, den lilla svullnad som blivit kring klitoris hade gjort att huden nedanför/bakom klitoris hade spruckit lite lite grann. Så jag misslyckades totalt med mitt första försök med Vortex´en. Hade dock tänkt lura min väninna att visa hur den ska användas, haha, eller om hon får så får hon gärna visa hur den funkar på mig för den var riktigt svår, eller så är det jag som inte är skapt ”rätt”.

I övrigt klurar jag på en massa saker, speciellt gällande min BDSM-läggning. Jag börjar känna abstinens, frustration, och jag vill mycket snart ”få mig en omgång” som gör att detta försvinner. Tur jag har en man som sagt att han inte säger nej till någonting, haha!

Läs även dessa inlägg:

1 tanke kring ”Vortex Vibrations

  1. S

    Den är jätte svårt att hitta rätt med till en början. Jag hade ju turen som fick visat det PÅ mig 🙂

    Men visst gumman. Kon ner här i dagarna typ på måndag förmiddag så ska jag dam(m)suga dig lite eller visa på mig hur man gör 🙂

    Puss och snusk.

    Svara

Skriv en kommentar!