Väckarklocka

Jag måste säga att jag har haft världens bästa väckarklocka de senaste två mornarna. Min sambo..
Han har funnits där i givakt och väckt mig med smekningar, först lätt och sedan mer intensivt för att avsluta med att lägga sig på och tränga in i mig.
Morgonsex är lite si och så har jag känt, mycket pga att man är trött och oborstad både i håret och tänderna. Men det är också som att all beröring känns på ett lite annat sätt, jag är mindre känslig i underlivet, jag tror inte att jag skulle kunna komma av petting eller ens oralsex på morgonen. Resten av kroppen å andra sidan, brösten speciellt, är extra känsliga. Så jag har på det stora hela bestämt att det är något jag gillar, om det utförs som det gjorts de senaste två mornarna alltså.

Jag har blivit sämre och sämre på att vakna ju äldre jag blivit, nu har jag så mycket för mig att jag sover ca 3-5 timmar per natt vilket gör uppvaknandet näst intill omöjligt. Så då är det extra trevligt att vakna av smekningar och igår morse blev det varsin orgasm, simultant. Det finns faktiskt inget bättre än när vi krampar båda två samtidigt, helt underbart!

Mer morgonsex till folket, utan tvekan!
(Hoppas jag får samma väckning imorgon.. Mycket vill ha mer.)

Läs även dessa inlägg:

1 tanke kring ”Väckarklocka

  1. Micke

    Jag är stor anhängare av morgonsex. Jag gillar att gosa och det mynnar ofta ut i smekningar som bygger upp kåtheten. Detta i sin tur leder till någon form av sex. Sen går man till jobbet med ett leende på läpparna.

    Svara

Skriv en kommentar!