Sexualitet och läggning

Jag läste Klumpes inlägg om män och deras sexualitet. Detta fick mig att tänka på det faktum att många män tycker om prostatastimulans, av bland annat pluggar och strap-ons, men anses inte vara homosexuella för det. Inte av mig iallafall.

Det finns ett gammal uttjatat skämt där det anses att ”man inte behöver vara bög för att man suger av en kompis”. Och även en fundering på vem som är bögen i samlagsscenariot, den som sätter på eller den som tar emot.
För mig är bögar sådana män som kan tänka sig ett förhållande med andra män. Precis som lesbiska kvinnor är detsamma för mig, kvinnor som kan tänka sig ett förhållande med andra kvinnor. Homosexalitet i stort är att kunna känna förälskelse och kärlek för någon av det egna könet. Något mer än bara sex.
Detta med bisexualitet är lite av en gråzon tycker jag. Jag anser mig vara bisexuell då jag tänder på andra kvinnor, jag finner dem sexuellt upphetsande och jag vill gärna röra vid dem, ha sex med dem. Men jag skulle aldrig kunna bli kär i eller ha ett förhållande med en kvinna.

Männen jag nämner i början som tycker om leksaker och/eller fingrar i analen funderar jag på om de kan tänkas vara bisexuella..? När det gäller BDSM är det som med så mycket annat, en helt annan sak. Jag ser inte män som blir påsatta av en strap-on som bisexuella eller som att de befinner sig i garderoben på något sätt. Jag ser det som en förnedring som mänga män kan samtidigt njuta av. Precis som jag och stearin exempelvis, det är lite av en bestraffning, det svider när stearinet landar på huden men oj vad jag njuter!
Min fd visade sig vara bisexuell, vilket började yttra sig i att han bad mig penetrera honom med leksaker och han började sedan även penetrera sig själv med dem när han onanerade. Han gick sedan vidare till att ha sex med en man och vad jag vet hade de även en kortvarig relation. Men huvudattraktionen för honom fanns fortfarande hos kvinnor.

Som jag säger, en gråzon, med människor och individuella känslor.
Men jag ser inte på en man som homosexuell bara för att han suger av sin kompis. Hade en man sugit av min sambo hade jag funnit det otroligt upphetsande! Inte åt andra hållet dock, jag tänder på att fantisera om honom som den som blir avsugen och i så fall skulle sätta på. Kanske medan den andra mannen slickade mig..? Ja, variationerna är många, därför är det så härligt att det finns olika typer av sexualitet. Det går att mixa och matcha lite efter eget tycke och smak. Det är lite tråkigt dock att bara ha tre olika läggningar att referera till; heterosexuell, bisexuell och homosexuell. Vi lever ju trots allt i år 2010 nu, lite mer uppfinningsrikedom borde ju ha visat sig vid det här laget..

Ett litet tillägg; när jag sökte bilder till detta inlägg fann jag denna:

Läs även dessa inlägg:

3 tankar kring ”Sexualitet och läggning

 1. SwedishTeen

  Multisexuell? Supersexuell? Allt-i-allo-sexuell? 🙂
  Visst är det knepigt med de där etiketterna som vi ’sätter på’ (*haha*) varandra.

  Jag har fortfarande teorin att alla är bisexuella. Ett sorts neutralläge som sedan kanske lutar åt det ena eller andra hållet.
  De som definierar sig som heterosexuella och tycker att ”bögar är äckliga” har bara någon mental spärr i vägen. Bakom fasaden, om de tar bort sin trångsynthet kanske är sisådär 10% homo när det kommer till kritan.
  Jag kanske är lite mer optimistisk när det gäller procenttalen men Klumpe har sagt något liknande:
  Jag identifierar mig som heterosexuell, och när jag blir pressad så brukar jag säga att denna heterosexualitet sträcker sig till omkring 96-97% av min sexualitet.
  Källa: http://www.klumpesnusk.se/2010/04/06/stakukens-symbolik/

  För övrigt är pek- och ringfinger lika långa på min höger hand. *host* 😛

  Svara
  1. klumpesnusk

   Ja, det där tycker jag fortfarande stämmer. Jag ser mig själv som omkring 96-97% hetero 🙂

   Mina ringfingrar är för övrigt aningen längre än mina pekfingrar, vad nu det spelar för roll!

   Svara

Skriv en kommentar!