Recension: LELO Elise

Mollie och jag har (förutom tidigare recension) under veckan haft det stora nöjet att prova en Elise. Enligt Mollie var det kärlek vid första ögonkastet.

Elise är en vacker, sidenlen svart stav. Den kommer i en väldigt smakfull och stilren förpackning som innehåller allt man behöver och ingenting onödigt. Efter att man har lyft på locket får man förutom själva staven även en laddare då staven är uppladdningsbar. Det medföljer även en liten svart satinpåse att förvara den i, några instruktionsböcker liksom garantibevis och en katalog med Lelos övriga produkter.

Staven i sig är gjord av ett lent material och ligger väldigt bra i handen. Ett silverband bryter av det mattsvarta utseendet, och man märker direkt att det här är ganska många steg över genomsnittet vad gäller såna här lustobjekt.

Lelo Elise

Batterier behöver man som sagt inte tänka på. Staven laddas med hjälp av medföljande laddare. Man lyfter på en liten gummihake i botten, och staven är fulladdad på ca tre timmar. Tre timmars laddning ger enligt manualen upp till fyra timmars användning. Hur länge laddningen räcker varierar självklart beroende på vilka inställningar man använder, men i optimala förhållanden har man fyra timmar av njutning. Staven kan ligga och vila laddad i standby, upp till 90 dagar enligt manualen. Vi märkte själva aldrig av att den tröttnade under användning, och är man bara lite alert och kopplar in laddaren då och då efter en omgång är det mest troligt inga problem.

En mycket trevlig sak med den här staven är att den har två stycken vibratorer, jämfört med de flesta andra stavar som ”bara” har en vibrator. Den ena vibratorn sitter i spetsen, den andra sitter i botten. En smidig styrknapp möjliggör att man dels kontrollerar styrkan på vibrationerna, men även att man kan ändra mellan fem olika förprogrammerade vibrationsmönster. Styrknappen används också för att slå på den s.k. ”hold”-funktionen som förhindrar att staven råkar tryckas igång t.ex. under transport i en väska. En liten men smart finess som ökar på kvalitetskänslan.

Staven är inte vattentät, och därför bör man tänka på detta vid rengöring så att det inte kommer in vatten i hålet för laddaren. Är man bara lite uppmärksam är det inga problem, men det betyder att man inte kan använda denna fina leksak i t.ex. duschen eller badet. Tyvärr.

Den stora frågan är alltså: Är den värd sitt pris?

Mollie och jag säger utan minsta tvivel att den är det. Att den är dyr går inte att sticka under stol med, men det är en kvalitetsleksak. Mollie säger att hon aldrig varit med om nåt liknande. Den är lättanvänd, smart utformad och skapar sköna sensationer. Även som åskådare och andrepilot är den riktigt intressant. Givetvis kommer upplevelsen att vara lite individuell, men Mollie vidhåller att den utan minsta tvivel är värd vad den kostar.

Så, har den några minus då? Tja, priset är ju faktiskt ett minus. Över tusenlappen för en sexleksak är mycket pengar. Det vägs å andra sidan upp av att den är den väldigt påkostad, och det är en exklusiv och lyxig produkt som har potential för lång och njutbar tjänst. Men priset är icke desto mindre ett minus.

Den är som sagt inte heller vattentät, om du är en sån som gillar att använda leksaker i duschen eller badet kommer det att vara ett stort minus för dig. Mollie säger att för henne personligen är det här en oviktig sak, men alla är vi olika.

Plus:
+ Exklusiv
+ Välbyggd
+ Lättanvänd
+ Starka motorer
+ Bra utbud av förprogrammerade mönster
+ Snygg och smakfull förpackning
+ Laddningsbar (Miljövänlig!)
+ Mycket tystgående
+ Skönt material

Minus:
– Dyr!
– Ej vattentät

Sammanfattning: En dyr men otroligt trevlig leksak som enligt oss är värd varenda krona.

färgkukfärgkukfärgkukfärgkukfärgkuk

Tack till Intimera som generöst sponsrade oss med denna leksak. Vill du beställa din egen, glöm inte bort att använda koden ”klumpesnusk” när du gör din beställning så får du 10% rabatt på din order! Mollie, som redan har blivit frälst på Lelos produkter har redan beställt en till Leloleksak. Självklart beställde hon från Intimera!

Läs även dessa inlägg:

4 tankar kring ”Recension: LELO Elise

Skriv en kommentar!