Recension: Dubbeldildo Ultra-Dong svart

Som ni vet så var jag på pyjamasparty, utan pyjamas, hos Hanna och Tom för en tid sedan. Då passade vi på att recensera bland annat en dubbeldildo, Ultra-dong, som Intimera försett oss med för recension.
Detta gav upphov till många glada skratt vill jag lova.

Som många andra har jag sett när sådana använts på porrfilm och det verkar ju, som med så mycket annat inom porren, så otroligt skönt och jag var otroligt sugen på att testa den när den kom. Vilket den gjorde redan efter 1-2 dagar! Jag har aldrig varit med om en så snabb leverans på något tidigare.
Däremot fick jag vänta lite till vi kunde kombinera våra scheman, jag och Hanna, så vi kunde ses och recensera för man måste trots allt vara två vid användandet av denna. Vad är annars meningen med den?

Jag förde in ena änden i mig och efter otroligt mycket bök fram och tillbaka fick även Hanna in den i sig och där låg vi sedan på rygg (för så har man ju sett att de gör på porrfilm!) och försökte ”juckande” få dildon att röra sig fram och tillbaka, ut och in mellan oss. Men efter några försök insåg vi att porrfilmer ännu en gång har kört med falsk marknadsföring, det kändes bara konstigt.

Så Tom försökte sig på att tillämpa uttrycket ”en hjälpande hand” och ”juckade” lite åt oss, men det gick trögt och ingen förbättring framgick.

Vi provade även att ligga på varann med den böjd mellan oss, så som det är tänkt att man ska kunna göra på egen hand. Inte heller det var någon höjdare. Så efter idoga försök att få det att fungera så struntade vi i den helt och hållet.

En extra negativ sak var att den luktade alldeles för mycket! Jag kände det nästan som att jag skulle få en allergisk reaktion av att föra in den. Hanna var också skeptisk och var beredd att ge den minus enbart grundat på lukten.
Trots tvätt, gnugg och desinfektion luktade den till vår stora besvikelse som en parfymfabrik. Kanske skulle det behövts ett doftande glidmedel för att dölja lukten? Om det är möjligt vill säga..

Plus:
+ Tanken är god, att man tillsammans ska få njutning, samtidigt, med hjälp av varann.
+ Den ser häftig ut, svart och ådrig, som enkeldildo hade den nog fungerat utmärkt.

Minus:
– Lukten! Den gick inte att få bort hur vi än gjorde.
– Svår att få på plats, så mycket krångel kan få vem som helst avtänd.
– Svår att få i rörelse, inte ens med hjälp blev det nämnvärd skillnad.

Summa sumarum så är detta något trevligt, i tanken, men inte i verkligheten. Inte för oss iallafall och tyvärr så får den en halv av fem möjliga och det är enbart för att den helt enkelt ser otroligt häftig ut! Lukten och böket tog bort en stor del av charmen med den.

Vill du anta utmaningen och få det att fungera? Beställ din egen Dubbeldildo Ultra-Dong svart hos Intimera. Glöm inte att ange ”klumpesnusk” som din rabattkod och få 10% rabatt på din order!
Och maila gärna din åsikt till mig efteråt, jag tar tacksamt emot tips.

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”Recension: Dubbeldildo Ultra-Dong svart

  1. Kiwi

    Köp en Share eller en FeelDoe istället.
    FeelDoe har jag inte testat, men Share är superbra! Tycker jag 🙂

    Svara

Skriv en kommentar!