Nej, det här var mycket roligare

Planerna för dagen var att skriva ett inlägg om sexuella övergrepp. Ämnet har gått och skvalpat i mitt huvud under helgen, och jag hade tänkt försöka skriva om det idag. Men nu har jag suttit här en halvtimme, och jag får inte till nåt som jag kan bli nöjd med.

Plus att det är ett förbannat deprimerande ämne, och jag blir arg och ledsen bara jag tänker på det. Vilket kan påverka att jag inte får till nåt vettigt skrivet, just för att jag blir för arg och ledsen för att kunna fokusera och ha lite distans till ämnet.

Det är varmt och ljummet väder ute. Jag ska inte gå ut någonstans idag, och därför tänker jag göra precis som jag gjorde igår – gå runt naken hemma och njuta av min kroppsliga frihet. Kanske senare under eftermiddagen slänger jag på mig lite shorts och en t-shirt, men tills dess tänker jag gå runt hemma och vara underbart naken. Jag rekommenderar att ni gör detsamma, för det är skönt! 🙂

Det kommer ett till inlägg lite senare idag också, bara så ni vet…

Läs även dessa inlägg:

5 tankar kring ”Nej, det här var mycket roligare

 1. Manlighetens drömmar

  Vilken kroppslig frihet menar du då? Den man får nyttja instängd i sin egen lägenhet eller den man får nyttja på specifika platser undanskymd från det övriga samhället? 😉

  Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Jo, jag vet. Egentligen är det inte så mycket frihet förrän man får gå naken var som helst, men det är ju en utopi vi alla kan fortsätta drömma om. Prydheten kommer att dominera mänskligheten under den överskådliga framtiden.

   Jag menade mest friheten att gå naken hemma om man vill. Vilket är vad jag gör.

   Svara
   1. Kalle

    Även om det egentligen inte är någon frihet att gå naken hemma så är det ändå det så länge man inte kan vara naken på andra eller offentliga ställen.

    Härlig bild skulle gärna vara med. Bastade själv för en stund sedan i en för ovanlighetens skull i Sverige en bastu för båda män och kvinnor men då är svenskarna pryda, de som bastar, i alla åldrar, är inrullade i sina handdukar och visar betydligt mindre av sina kroppar än på badstranden. Ganska konstigt för i bastun borde alla vara nakna och handduken förpassas till att sitta på.

    Svara

Skriv en kommentar!