Min väninna

Jag har en väninna som betyder mycket för mig, alla mina vänner betyder mycket för mig men denna donna är något i särklass.
För ca 3 år sedan nu surfade jag runt på internet, letade människor på min nya hemort för att umgås med då jag är en som inte tycker om att leva ensam. Varken på kärleksplanet eller vänskapsplanet. Då höll jag på att klicka förbi en profil som jag föll för vid första ögonkastet, vackra bilder på en lika vacker kvinna. Jag chansade och fick iväg ett mail, även om jag hade mina farhågor om att kvinnan i fråga kanske var självupptagen och hemsk i och med att hon såg bra ut, fördomar fördomar.. Men jag fick svar, vi träffades och sedan dess har hon funnits i mitt hjärta. Det visade sig nämligen att jag träffat en sådan människa som jag vill ha kvar resten av livet.
Det känns inte bara som att jag kan tala med henne om allt, det känns också som att ”anything goes” lite grann. Numera är vi exempelvis så bekväma med varann att vad som helst kan hända när vi ses.
Härom dagen så var jag där och hälsade på, behövde en paus och sökte mig till mitt andningshål (no fun intended), dvs min väninna. Hon berättar något lite halvperverst hon gjort, vilket nästan sker dagligen och att vi pratar om sådant är ingenting konstigt alls, och sedan får hon demonstrera sin vortex. Den tingest jag inte fått att fungera och även skrivit lite kort om. Hon är inte avig mot detta alls och jag får se på ett ungefär hur det är tänkt att denna ska fungera.

Sedan nämner jag i förbifarten att det skulle vara kul att se henne spruta, dvs få en fontänorgasm. Sagt och gjort, frigjorda som vi är så sätter hon igång och jag sätter mig på golvet framför, nja snett framför för att inte få allt på mig, haha. Det vill sig inte riktigt och vad gör hon då? Jo hon ber mig hjälpa till. Jag petar upp två fingrar i henne och efter vad jag förstod så fick jag någorlunda bra i betyg, men det ville sig inte riktigt ändå.
Efter många om och men fick jag se det ändå och jag gör gärna om det.
Sedan blev det min tur då min käre sambo har börjat ge mig uppdrag och denna dag var det att jag skulle ha kommit minst en gång och dessutom ha dokumenterat detta innan jag kom hem.
Jag får lägga mig på hennes säng med hennes otroliga magic wand, medan hon filmar det hela och passar på att återgälda införandet av fingrar. Uppdrag slutfört kan jag lugnt säga..

Som sagt, allt kan hända med henne och det är delvis det som är så underbart med henne. Det finns få människor jag känner mig så avslappnad med. Vid uppgång och nedgång så finns hon där och jag hoppas hon känner att jag finns där för henne också. Jag älskar henne mycket och hoppas innerligt att vår vänskap fortsätter att vara så härlig som den är, jag verkligen avgudar denna kvinna!

Läs även dessa inlägg:

1 tanke kring ”Min väninna

 1. Väninnan

  Så nu sitter väninnan här med tårarna sprutandes för ditt jätte fina inlägg.

  Jag älskar dig så mycket Sheila och är så tacksam för att jag tog mod till mig att åka till dig den där första träffen. Även vänskap utvecklas och jag ser fram i mot att fortsätta göra den vänskapliga sesan tillsamman på massor med plan.

  Jag finns här för dig på samma sätt som du för mig även om jag kanske inte kan göra så mycket alla gånger.

  Tack för att du finns.

  Puss på hönan 😉

  Svara

Skriv en kommentar!