Kvinnan med tre klitorisar

Att utforska Mollie första gången var spännande. Jag har aldrig varit med en kvinna som det har varit så lätt att hantera. Inte för att låta kritisk mot mina andra/tidigare kvinnor, men Mollie kunde jag inte misslyckas med, och plötsligt blev år av träning och finmotorik ett fantastiskt redskap som fick henne att flyga mot himlens höjder.

De flesta av mina tidigare kvinnor har alla varit lite knepiga, när det kom till att få dem att njuta. Inte för att det hindrade mig, tvärtom såg jag det ofta som en utmaning och en möjlighet att lära mig mer om hur kvinnor och kvinnokroppen fungerar.

(Det är svårt att inte låta kritisk mot andra kvinnor när jag skriver detta, men jag vill verkligen understryka att det här inte är någon kritik mot ”svåra” kvinnor – en del kvinnor är inte så känsliga, och andra är väldigt känsliga. Det bara är så.)

Jag skämtade och sa åt Mollie att när jag använde mun och händer på henne så fick hon mina tidigare sexuella upplevelser att framstå lite som någon som försöker knäcka ett kassaskåp. Man sitter där med stetoskopet tryckt mot metallväggen och lyssnar efter det där klicket som låter annorlunda, medan händerna försöktigt, försiktigt vrider på olika spakar och reglage.

En del kvinnor tidigare var så. Det var svårt att ge dem riktig njutning, och därför fick jag anstränga mig desto mer. Jag tränade upp mina öron för att lyssna efter olika sorters flämtningar, och jag tränade upp finmotoriken i mina fingrar. Sist men inte minst tränade jag upp min fantasi och instinkt, att lyssna på min instinkt för att få min kvinna att njuta.

Mollie njöt verkligen av detta. När jag lät mina händer och min mun utforska henne kände jag mig plötsligt som en enormt skicklig konsertpianist. År av träning, och plötsligt satt jag här och spelade ett stycke Beethoven eller Bach fullständigt felfritt. Mollie stönade, hon skrek, hon kved, hon grymtade. Hon vred sig, hon sprattlade, hon tryckte kudden mot ansiktet. Jag kunde inte göra nåt fel, hur jag än rörde vid henne och vad jag än gjorde så var det som att hon konstant låg på gränsen för hur mycket fysisk njutning man står ut med. Ibland undrade jag om hon skulle flyga iväg med en stor smäll. Hennes orgasmer var inte de ”vanliga” orgasmerna, med en ganska lång uppbyggnad och sen en stor smäll, utan hennes orgasmer kom som pulser, stötar som rann genom henne likt en stor blöt flod. Det var omöjligt att räkna hur många de var, men så fort jag rörde vid henne eller gjorde saker med henne pulserade orgasmerna genom hennes kropp.

Ni kan säkerligen föreställa er hur stor boost detta är för ens självförtroende som älskare…

En sak som verkligen fascinerade mig med henne var hennes bröstvårtor. Inte nog med att jag älskade hur de såg ut, de var så fantastiskt känsliga. Underbart nog så var de samtidigt ganska stryktåliga, och om jag nöp rätt hårt i dem eller nafsade i dem så ökade det bara Mollies njutning.

Jag älskade dem. Jag älskar dem fortfarande, och jag minns hur underbart det var att turas om att suga och slicka på hennes bröstvårtor. De styvnade i munnen och fick henne att stöna och flämta och sprattla. Om jag sen kombinerade det med ett finger på hennes klitoris, då blev njutningen total. Hennes klitoris var precis som hennes bröstvårtor väldigt känslig, men samtidigt inte så känslig att det blev smärtsamt. Jag älskade att suga på en bröstvårta och gnugga henne tills hon verkade redo att falla i tusen bitar av njutning.

Hennes bröstvårtor var som två extra klitorisar. Dessa tre organ hade en direktlänk in i Mollies njutningscentrum, och om man stimulerade dem så skrek hon av glädje. Det var inte som att försöka lyssna sig in i ett kassaskåp, man bara nöp, slickade eller nafsade och resultatet kom med raketleverans.

Det var likadant när jag slickade henne. Oralsex på kvinnor har varit lite blandade upplevelser för mig, men Mollie älskade jag att slicka för bekräftelsen på om jag gjorde rätt eller ej uteblev aldrig. Jag kunde inte göra fel. Hennes lilla men underbart känsliga klitoris fick sig många omgångar av min tunga, och precis som med bröstvårtorna gav det henne enorma mängder njutning. Jag älskade att ligga där mellan hennes ben, med ansiktet intryckt mot hennes mjuka, varma fitta.

Vilken fantastisk kvinna! En av mina favoritfantasier nu är att ha trekant med henne. Jag vill se vilken effekt två munnar på hennes kropp kan ha. Mollie tycker mycket om den tanken, och förhoppningsvis i sommar blir det verklighet av den fantasin…


En av Mollies tre klitorisar…

Läs även dessa inlägg:

7 tankar kring ”Kvinnan med tre klitorisar

 1. Allinka

  Känner igen mig….Har jättekänsliga bröstvårtor och när min man slickar dom känns det nästan som om han slickar min klitta. Det bästa som finns är när han slickar, drar i bröstvårtan samtidigt som han smeker mig…I can fly 🙂

  Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Ja, när jag sög på Mollies ena bröstvårta och smekte hennes klitoris trodde jag nästan att hon skulle flyga iväg ut genom fönstret. Fullständigt underbart att se och delta i 🙂

   Svara
 2. Elin Sturesdotter

  Jag minns en av de första gångena jag ammade, vi var fortfarande kvar på BB. Livmodern drog ihop sig med ett glädjetjut när min lilla unge sög i sej mjölken.
  Men aldrig har jag fått någon man att förstå den enkla ekvationen, denna direktledning mellan bröst och lustcentrum…

  Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Bröst är fantastiska, jag älskar dem. Förvånansvärt många män vet inte riktigt hur man ska hantera bröst, antingen gör de som i porrfilmerna och drar och klämmer och gör fel på det viset, eller så är de för lätta i hanteringen.

   Brösten är oftast den andra mest erogena zonen på kvinnans kropp. En del är mindre känsliga än andra, andra är väldigt känsliga. Men kan man sköta om en kvinnas bröst då har man en av många nycklar till hennes njutning.

   Svara
 3. Katarina

  Jag vet inte vad det är med mig men mina är ibland alldeles för känsliga mot minsta lilla att jag bara drar mig undan och vissa dagar inte alls. Jag är orolig att jag inte kommer kunna amma bara för att jag kanske kommer tycka att det blir för mycket. men det får vi inte hoppas.

  Svara
 4. Marina

  Jag blir lite avundsjuk när jag läser det här för jag har alltid haft väldigt okänsliga bröst. Jag kan dra, vrida och klämma på dom hur mycket som helst men det ger ändå inte mig den där riktigt stimulerande upplevelsen.

  Svara

Skriv en kommentar!