Konturen och silhuetten

Nedanstående bild fick jag igår skickad till mig av en nära vän. Han är skicklig amatörfotograf och åtnjuter det trevliga privilegiumet av att ha kvinnor som är villiga att ta av kläderna och bli fotograferade. Jag uttryckte en omedelbar förtjusning för den här bilden, och grönt ljus gavs att dela med den till er andra.

Den är alldeles för fin för att ”bara” vara en Dagens Bild, och egentligen lite för fin för att vara favoritbild också då favoritbilderna handlar om nätfynd. Därför hamnar den här utanför endera hierarkin. Jag hoppas ni gillar den, ge gärna feedback då jag misstänker att både fotograf och modell kommer att i tystnad lyssna på era kommentarer.

Läs även dessa inlägg:

3 tankar kring ”Konturen och silhuetten

  1. Yyrla

    Fin bild 🙂

    jag är också blyg, därför jag skapat en egen FB för just Yyrla 🙂 I framtiden kanske vi kan bli vänner med våra riktiga användare 😀

    Svara

Skriv en kommentar!