Klumpe söker fortfarande kvinna

Är du en kvinna mellan 18 och 65 som bor i samma stad som mig och känner dig lite ledsen för du tror att jag inte längre är tillgänglig pga allt jag skrivit om Mollie?

Oroa dig inte, jag är faktiskt fortfarande fullt tillgänglig. Jag söker fortfarande efter en eller flera vänner att spendera tid tillsammans med såväl inuti sovrummet som utanför.

Ta gärna kontakt med mig om du bor i samma stad som mig, och om personkemin stämmer hoppas jag vi kan träffas. Ditt utseende eller ålder spelar nästan ingen roll alls, om du följer den här bloggen har du säkert förstått vid det här laget att jag attraheras till kvinnor av alla åldrar, storlekar och hudfärger. Det enda jag hoppas du har är ett sinne för humor och en avslappnad personlighet. 🙂

Jag avskyr att skriva kontaktannonser om mig själv. För ett litet hum om hur jag ser ut, titta i det här inlägget. Ta gärna kontakt med mig, min mail är klumpesnusk@gmail.com och om du föredrar MSN så är adressen densamma.

Läs även dessa inlägg:

8 tankar kring ”Klumpe söker fortfarande kvinna

  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Det stämmer, det gör jag. Jag har antytt det förut (och nämnde det i min tidigare sökning) men det stämmer att jag bor i Björkarnas Stad 🙂

   Svara
   1. Annika

    Då har du en sexig norrländsk dialekt? =) Jag går igång på män som talar skånska…men snäppet efter kommer norrländska!

    Du, jag tänkte på en sak idag. Om du träffar en kvinna som vill ha dig, bara dig, och inte vill dela varken dig eller sig själv med någon annan. Hur ställer du dig till det?

    Nej, jag raggar inte =)

    Svara
    1. klumpesnusk Inläggsförfattare

     Haha, ja jag har en supersexig dialekt. Flertalet kvinnor kan bekräfta att min dialekt gör dem lite pirriga, fråga bara Mollie exempelvis 🙂

     Det där är en bra fråga som jag emellanåt funderat på, men jag vet vad jag är och vad jag tror på. Vill man ha mig så är jag smickrad, men man måste kunna acceptera mina åsikter och tankar om förhållanden. Kan man inte det så blir det svårt tyvärr. Man får själv välja hur man lever, men jag vill inte begränsa mina känslor varken vad gäller mig själv eller de jag delar dem med.

     Det är iaf det ”korta” och lite brutala svaret. Kanske kommer ett inlägg på samma tema när jag lyckats komma fram till nåt mer nyanserat.

     Svara
     1. Annika

      Ja du…det där skulle vi ju kunna diskutera länge… =)

      För lika väl som du vill att dina åsikter och tankar om förhållandet ska accepteras, så vill såklart din partner det.

      Det skulle bli svårt, med andra ord, om en kvinna ville vara med bara Dig… Blir inte det, komplext nog (!) en sorts begränsning i sökandet efter en kvinna?

      Svara
      1. klumpesnusk Inläggsförfattare

       Jag har ofta funderat över det. Jag skrev ett inlägg på ämnet för några månader sedan, men verkar ha lite svårt att hitta igen det. Paradoxalt nog tror jag dock att det kan uppstå situationer då när man är mer liberal så blir det svårare att hitta lika liberala människor att dela det med.

       Men när det kommer till kritan så är det henne valfritt om hon vill ha ”bara” mig eller även dela närhet, kärlek och känslor med andra. Jag har absolut ingenting emot om hon har andra. Men jag tycker det är orimligt av henne att kräva att jag ska återgå till en monogam livsstil ”för hennes skull” då jag inte känner att jag vill eller kan leva så.

       Så, visst. Det kan bli en skärning. Det är ett knepigt ämne, utan tvivel.

       Svara

Skriv en kommentar!