Givande och tagande.

Jag blev lite glad igår faktiskt. Det är så att min sambo nu ska följa med mig på sin första fetisch-sammankomst. Det är stort, för mig iallafall med tanke på att vi inte har mycket BDSM utlevnad hemma, av olika orsaker. Sedan har jag i några inlägg här tagit upp mina funderingar och ganska tydligt visat en viss frustration över avsaknaden av BDSM utlevnad i mitt liv (tack vare mitt vacklande i läggningen och ”hanteringen”), eller kanske abstinens är mer rätt ord?

En väninna ringde och sa att hon gärna ville ha oss med på denna tillställning. Bara vi ordnar barnvakt så ska vi åka, bestämde vi ganska raskt, vilket jag då ser fram emot oerhört! Att få dela det intresset med honom, uppleva tillsammans någonstans utanför hemmets trygga (men tillslut tråkiga) fyra väggar.

Han är nog lite nervös då han fått för sig att de kan ”lukta sig till en vanilj på flera mils avstånd”, haha! Jag förstår hans oro lite, kanske han känner sig lite malplacerad, men i ett förhållande är det ett givande och tagande så jag ser det som en kväll i givandets tecken för hans del. Men jag betvivlar starkt att han kommer känna sig utanför när han väl är där, det är så pass trevliga människor, dom jag träffat iallafall och jag tror resten är lika vänliga. Från första start jag var där så kändes det mysigt och jag kände mig delaktig i konversationen. Trots att jag mest lyssnade och analyserade, som jag kan göra väldigt ofta. Jag är mer av en lyssnare än talare tror jag så det föll sig naturligt så. Min sambo är lite så också, men jag tror han kommer sköta sig riktigt bra ändå.

Jag kan knappt vänta! Längtan hjälper ju inte abstinensen det minsta, så mycket kan jag säga..


(Bildkälla)

Läs även dessa inlägg:

6 tankar kring ”Givande och tagande.

 1. Michelle

  Jag förstår det här med att killen inte känner sig helt bekväm! Jag har själv varit i en liknande situation och där jag har varit den som känt mig bortkommen. Lycka till!

  Svara
 2. sheila Inläggsförfattare

  Det är drygt 10 veckor dit så vi ska väl inte ropa ”hej” ännu. Men vi ska fira den internationella BDSM dagen den 24/7. Vilket jag hade tänkt ändå, men nu blir det lite större och härligare framför allt! 🙂 Vart det är och vad som sker det förtäljer historien efter detta evenemang dock.

  Och ja, bilden jag snubblade över var något riktigt speciellt. 😉 Tror jag behöver införskaffa en sådan där attiralj!

  Svara

Skriv en kommentar!