Gästbloggare?

Det är inte länge kvar nu tills Mollie dyker upp hemma hos mig. Om jag inte minns fel så kliver hon på planet inom den närmaste halvtimmen eller så, och sen är det bara att vänta tills hon kommer hit.

Mollies ankomst kommer att innebära att jag lägger fokus på andra saker (som t.ex. Mollies två mjuka fina bröst) än att skriva blogg. Jag hoppas att Sheila mår bättre och förhoppningsvis ser vi mer av hennes skriverier under veckan, men jag tänker ändå säga att slussen är öppen för gästbloggare.

Är du en okänd skribent som har en tanke som du tror skulle passa in på den här bloggen och vill ventilera den inför omkring 2500 personer om dygnet? Om så är fallet tycker jag att du sätter dig ner, skriver ett inlägg och sedan mailar det till mig.

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”Gästbloggare?

  1. Carrie

    Har just starta denna blogg som handlar om mig, lever i mitt egna Sex and the city liv i Göteborg. Ska skriva om mina tankar kring män, dating, sex och att vara singel och bära på hepatit b… som gör allt lite knepigare när man trivs som singel men ändå vill ha ett spännade sexliv. Ett oskyldigt one stand är omöjligt.
    Är det något som passar tror du? Om det är så skriv gärna en kommentar tillbaka så ska jag börja fila ett längre inlägg. xoxo/Carrie

    Svara

Skriv en kommentar!