Gästblogg: Mollie om bröst och pumpar

Min fina Mollie gästbloggar! Igår drabbades hon av inspiration och skrev om sina upplevelser och tankar kring bröst och bröstpumpar. Idag läser ni det!

Sedan jag läste Lindas recension av fittpumpen har jag varit både fascinerad och lite skrämd av dessa pumpar men fascinationen har tagit överhanden. Dessutom har det uppstått en fantasi kring hur det skulle vara att slicka en pumpad fitta. Jag har själv, precis som Klumpe skrivit, nära till min egen njutning. Pilla på mig, ta på mig, bemöt mig på rätt sätt och jag är inte svår. Mina bröst har så länge jag kan minnas varit extremt känsliga, och jag vet flertalet gånger jag lyckats komma enbart genom att leka med dem. Stora, tunga och härliga. Min nyfikenhet har gjort att jag spanat lite på bröstpumpar. Men dels har jag upplevt det lite onödigt med tanke på att öka känsligheten är jag ju verkligen inte i behov av, men samtidigt är ju bröst fantastiska och bröstvårtor med, så till slut lät jag min nyfikenhet ta över och jag beställde generat en bröstvårtepump från Intimera.

Med min känslighet i åtanke skapades många skratt och skämt om huruvida jag skulle dö av njutning om pumpen skulle funka. Den anlände hem, förpackningen var smaklös, men det var ju innehållet som lockade. Min skeptism till trots så var jag nyfiken och spänd och lite som ett barn på julafton. Det bodde inte så lite hopp i mig. Jag hade till och med bjudit in en vän för hjälp och som pumpassistans. Men! Den ville ju inte funka. Den ville varken behålla min ökade vårtstorlek eller sitta kvar där den skulle. Skämten om att dö av njutning övergick i skämt om att jag behöver en fittpump till mina stora bröst. Istället för stora bröstvårtor, blev det en massa sugmärken på våra kroppar och vi skrattade hela tiden när vi provade den. Jag berättade om detta för Klumpe igår och efter lite diskussion så konstaterade vi att jag inte varit tillräckligt envis.

Så jag satte mig ner på min säng i eftermiddag för att återigen, men envishet, pumpa mina bröstvårtor och förhoppningsvis nå nya resultat. Jag la ner ett par timmars tid att pumpa och låta vila, för att pumpa mer igen. Min bröstvårta blev betydligt större, och den kändes väldigt mycket fastare. Det var riktigt häftigt att suga på den själv. Känsligheten ökade inte, men känslan i den förändrades totalt. Jag får besök av en vän ikväll och det ska bli spännande att se hur den artar sig till dess.

Jag kände mig ganska fånig då jag pumpade, men jag antar att det är som med många överraskningar, man kan inte veta hur den kommer tas emot. Om mina bröst tas emot med en enorm glädje i afton (vilket de i och för sig oftast gör) kan det ju hända att jag pumpar nästa gång fylld av enorm kåthet istället?

Tyvärr har bröstvårtan minskat radikalt (till min besvikelse) till sin ursprungliga storlek. Känslan finns dock kvar – men jag kommer pumpa den igen lagom tills att mitt besök kommer.


En pumpad bröstvårta!

Och så bara måste jag berätta. Efter min förälskelse i Elise som Klumpe och jag recenserade tillsammans då jag var och hälsade på, så införskaffade jag mig en Lelo till. En Lelo Nea. Jag föll även för denna lilla fantastiska pryl. Lelo är fantastiskt. Och i samband med Sheilas inlägg om fontäner, så vill jag lägga till att jag med kombinationen av de tu, Elise och Nea, lyckades jag mig på min första fontän. Härligt att veta att jag också kan!

Läs även dessa inlägg:

1 tanke kring ”Gästblogg: Mollie om bröst och pumpar

Skriv en kommentar!