Fontänorgasm-svar

Jag fick en kommentar av en gästläsare på mitt förra inlägg, där han frågar om tips och trix för att få till en fontänorgasm. För att det kunde kanske vara toppen som komplement till de multipla orgasmerna han redan ordnar för sin fru och jag måste börja detta inlägg med att säga grattis till både gästläsaren och hans fru! Sådant tycker vi om.

Angående fontänorgasmer så kom min första som en ren överraskning under en omgång med fisting, hans tumknoge var och tryckte på rätt punkt och när han förde ut handen forsade det ur mig. Innan det så trodde jag stenhårt på att de urinerade på varann och jag fann det ganska avtändande, men min sambo har alltid haft det som ”primär-kink” och blev lite besviken på mig, innan det hände då. Efter det har vi gjort några halvhjärtade försök att få till det men inte lyckats.
När jag onanerat har jag fått det att funka, men någon teknik har jag inte fått in utan det är mest att jag känner när det är på gång och så kniper jag ordentligt så det inte blir blött.

Häromveckan hittade jag en film på nätet som gav mig en helt ny erfarenhet, vilken jag hade tänkt dela med er också, men jag fann inte det rätta tillfället. Nu verkar det dock ha serverat sig själv och jag kan varmt rekommendera att titta på den. HÄR finner ni den!
Visst, den är teknisk och inte porrig på samma sätt som filmer med sådana inslag. Det är mer en instruktionsvideo, men jag tyckte hon förklarade bra så jag kan ändå rekommendera den varmare än de andra jag snubblat över som varit hur långa som helst, tjatiga och det fanns även en som pratade länge länge om att man skulle börja med att massera magen tre gånger om dagen i några veckor innan man ens fick börja pilla i underlivet, vilket är väldigt långt ifrån sanningen. Man kan självklart inte räkna med att det funkar på en gång, men övning ger färdighet och som Flower Tucci säger på filmen: ”Alla kvinnor kan få fontänorgasm!”

Hanna och Tom (som dom valt att kalla sig, paret vi träffar) hade en teori om att kvinnor med gropar vid ländryggen hade lättare för det än kvinnor som var utan. Då menar de inte celluliter såklart, annars hade jag varit drottning på det där, hahaha!
Nej de menar sådana här:

Men det stämmer inte heller då jag inte har sådana och bevisligen hade jag inga problem att blöta ner sängen för stackars Tom i lördags natt. Vilket också gjorde mig glad då det bevisade också att jag kan få sådana med hjälp av någon annan. Jag var lite orolig att jag inte skulle kunna förklara och/eller visa sambon när jag kom hem, men igår kväll gav vi oss på det ändå och det kändes tydligt när han var på rätt väg faktiskt. Jag vet inte om det var för att jag visste hur det skulle kännas eller om jag var fel ute, men att instruera med att visa är lättare än man tror.
Igår lyckades vi dock inte, jag frös och var trött, för att inte tala om att han fick ont i armen fort i och med att han inte var van. Så nu har han i uppdrag att träna och träna ännu mer för att få till den muskeln!

Men som sagt, titta på filmen, använd långfinger och ringfinger (inte pekfinger och långfinger, en rekommendation) så ska ni se att det blir bra.  Det är som att försöka träffa sin klitoris fast från insidan. Får vi till det hemma så kan vi filma när det sker och dela med oss, annars filmar vi när Hanna och Tom kommer hit nästa gång för med Tom går det inte att stoppa! Haha!

Läs även dessa inlägg:

6 tankar kring ”Fontänorgasm-svar

  1. klumpesnusk

   Jag hade inga problem att se filmen via länken, men om någon annan har problem med det så har jag laddat hem filmen och lagt upp en kopia här på klumpesnusk.se åt de som eventuellt inte kommer åt den via länken i Sheilas inlägg.

   Klicka här om inte länken i inlägget fungerar.

   Svara
 1. lilla jag

  Helt galet glad jag blev av denna instruktionsfilm, ett självklart måste att testa i strävan efter den efterlängtade orgasmen som alla pratar om. Tog min kamrat in i duschen för att göra ett försök och skulle komma glatt överraskad därifrån. Efter fyra minuters testning så fick jag min första orgasm. Efter 10 minuter hade jag fått tre. Jag som aldrig trodde jag skulle få uppleva detta… riktigt glad. Dock är det ju inte något speciellt med själva grejjen, men det är kul att man kan. TACK för en fantastisk instruktionsfilm och en bra blogg =)

  Svara
  1. sheila Inläggsförfattare

   Härligt och Grattis! Den är verkligen toppen den där filmen så jag är glad att den hjälpte någon. 🙂

   Svara
 2. pussy*power

  Kul att läsa att fler kvinnor vill och får fontänorgasm, för alla kan ju det rent fysiologiskt.
  Men det går att få det med hjälp av kuken också. För mig är det lättast när jag ligger på rygg med benen upp mot hans hals. Då har han möjlighet att stimulera ”vaginaltaket” och nå punkten och det dröjer inte länge tills jag kommer, särkilt när han drar ut kuken lite snabbt.

  Svara
 3. lionjudge

  Jag har hört att vid fontänorgasmer så är det inte lubrikationseffekten som är ”the thing”. Alltså, det är inte den könsvätskan som väller ut. Utan att det är en vätska (producerad i den kvinnliga varianten av prostatan) som ska komma ut ur urinröret?
  Men det är en bra instruktionsvideo. Får se om jag kan prova något knep med min flickvän när vi ses nästa gång (distans…).

  Svara

Skriv en kommentar!