Favoritbild #47

Jag surfar mycket snusk och det är lätt att bli lite blasé och allmänt avtrubbad. Mycket av porren som produceras idag tilltalar mig ju inte då den ofta är av den mer massproducerade plastvarianten. Därför brukar jag försöka hålla utkik efter lite mer okonventionella bilder, och en del bilder fångar mitt öga med en gång.

Det här är en sån bild som omedelbart blev en favoritbild. Jag gillar den för den är väldigt osminkad, den är lite rå och rakt på sak. Samtidigt känns den väldigt ömsint, och detaljen som verkligen fick mig förtjust i den var killen som väntar på sin tur, hur han står nära henne och vilar sin kuk på hennes axel. Den detaljen fick mig såld på bilden direkt. Det känns intimt, och även om deltagarna försöker imitera plastporren med sitt bildspråk så känns det ändå mycket mer äkta än någonting plastporren nånsin lyckats åstadkomma.

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”Favoritbild #47

 1. L&L

  Alldeles riktigt…den där bilden kändes ju verkligen äkta allafall, trist bara att den inte var ett dugg upphetsande bara.

  Underbar blogg du har förresten…den är riktigt skön 😉

  Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Tja, bilder behöver inte alltid vara upphetsande för att man ska tycka om dem 🙂

   Kul att du gillar bloggen, tack för berömmet.

   Svara

Skriv en kommentar!