En veckas sammanfattning

Tidigare idag åkte Mollie hem efter en veckas vistelse hos mig. Det var lite sorgligt på det viset att det alltid är sorgligt att behöva ta farväl av någon som man tycker om, men vi har haft en fantastisk vecka tillsammans och jag känner inte att vi missade nånting.

För oj, vilken vecka! Jag försvann från den här bloggen nästan helt. Bara två recensioner som jag och Mollie producerade, i övrigt har vi ägnat oss åt varandra. Vi har myst, vi har pussats, kysst varandra, sovit alldeles för länge och legat kvar i timmar och gosat efter vi vaknat. Vi har bäddat ner oss i soffan och sett film, vi har lagat mat ihop och vi har pratat om allt mellan himmel och jord.

Och oj, vilken kvinna! Det har varit ett sant nöje att få utforska henne. En mjuk och mullig kvinna som njöt oavsett vad jag gjorde. Det gick inte att röra vid henne utan att hon stönade, och enligt henne själv har jag nu etablerat en mycket hög nivå av njutning hos henne. Jag är bara glad att min fingertoppskänsla och uppmärksamhet för detaljer kom till användning, och jag har varit enormt fascinerad över hur lätt det är att ge denna underbara kvinna fysisk njutning.

Emellanåt i tidigare relationer har jag upplevt det som lite krångligt att göra ”rätt” vilket har gett mig en stor noggrannhet. Med Mollie kunde jag inte göra nånting fel, och min noggrannhet och uppmärksamhet gav henne många intensiva orgasmer.

En underbar vecka med en underbar kvinna.

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”En veckas sammanfattning

  1. Mollie

    Det var en fin vecka! Du är en fantastisk man. Besitter man de kunskaperna och talangerna, så är jag inte svår 😉

    Puss min älskade vän

    Svara

Skriv en kommentar!