En vacker vulva

… eller ja, en vacker fitta om jag ska följa mina egna principer vad gäller ord på könsorgan. Men ”vulva” är också ett fint ord, så därför tycker jag det passar bättre i rubriken.

Jag hittade nedanstående bilder föreställande någon anonym nakenmodell. Jag har inga klagomål på henne, hon är snygg och det är alltid trevligt att se på nakna kvinnor. Men för det mesta fastnar inte den här typen av bilder hos mig. Inte för att tjejerna inte är snygga, men för det mesta saknar de just det där ”lilla extra” som tilltalar mig. Plus att just den här typen av kvasi-erotiska nakenbilder oftast är i praktiken likadana oavsett var eller hur man hittar dem.

För ovanlighetens skull tyckte jag dock att de här bilderna hade det lilla extra. En pytteliten och i många ögon kanske totalt oväsentlig detalj som tilltalade mig lite extra mycket. Det är det lilla vecket ovanför hennes fitta, som skapar en mild båge under venusberget och ovanför hennes blygdläppar. Den detaljen fann jag enormt tilltalande, och hade hon inte varit helrakad hade effekten totalt uteblivit. Överhuvudtaget tycker jag hennes fitta är väldigt fin att se på, men det är inte så konstigt då jag gillar markerade inre blygdläppar.

Läs även dessa inlägg:

6 tankar kring ”En vacker vulva

  1. Nisse

    Nä, håller inte med. Synd att en så snygg brud i övrigt har en sån full fitta. Ganska avtändande faktiskt. Hade man fått med henne hem hade det fått bli röven istället.

    Svara

Skriv en kommentar!