En påse blandat lördagsgodis

Det här är en veckoblogg. Det är nånting jag lärt mig, att det är ganska liten vits att ta upp nåt stort och seriöst under helgen för det är som minst aktivitet (från er läsare) här då. Nej, helgerna är då vi alla egentligen vill slappna av, och då verkar nätmedborgarna rätt ointresserade av att delta i en debatt kring något djupt ämne.

Idag är det Lördag, och det är sex dagar sen Mollie åkte hem. Jag är glad att jag inte deppade ihop helt, men jag saknar henne. Det är alltid lika fascinerande hur fort man vänjer sig vid en varm kropp bredvid en i sängen, någon att spontant krama om mitt på dagen när man känner sig lite gosig, eller någon att smeka och tvätta i duschen.

Även om det också är lite skönt att få vara själv så är det samtidigt också lite tråkigt. Jag hoppas vi får ses snart igen, och till veckan kanske ni får en liten bild på henne, vem vet? 😉

Sist men inte minst tänker jag hosta lite om våra fina fitt- och kuk-gallerier. Tillväxten har avtagit lite, så om du sitter och ruvar på en fin bild föreställande din fitta eller kuk – skicka in den och bidra till mångfalden.

Som bonus får ni en fin fittbild jag hittade häromdagen. Den är somrig och fin, påminner mig om att jag vill till nakenbadet i sommar. Vem följer med?

Läs även dessa inlägg:

6 tankar kring ”En påse blandat lördagsgodis

 1. Tove

  Fin bild, försöker övertala min kille att skicka in ett bidrag till kuk-galleriet.Längtar också till nakenbadet.

  Svara
 2. Peaches

  Aha, jag har skrivit om det på min blogg men du kanske har missat det.
  Det är en körtel som blivit igensatt så det bildats en cysta. För tillfället har jag ingen inre vänstra blygdläpp utan bara en stor knöl. Men på tisdag ska jag opereras.

  Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Det har jag missat isf, men jag hoppas din operation går bra och din fitta blir fin och vacker igen så att den kan visas upp 🙂

   Svara

Skriv en kommentar!