En mycket trevlig kväll

Oj oj oj.
Ja så är det, jag vet inte ens vart jag ska börja faktiskt. En underbar kväll blev det igår iallafall och jag ska försöka återge den lite kort.

Jag anlände till kvinnan i mitt liv och hennes man, vi skulle ha åkt både jag och sambon men av olika anledningar kunde bara jag åka och han sa att det var okej att jag åkte själv så jag fick lite ledigt från vardagen och åkte iväg dit.
Vi umgicks, åt pizza och drack lite alkoholhaltigt innan vi gav oss ut på stan. Det var väldigt dött där så vi vände ganska snart åter till deras tomma hem. Väl där stod vi och gäspade lite smått alla tre, men jag hade leksaker med mig för recension. En dubbel dildo och en strap-on. Vi hade tagit fram dem och klämt på dem lite under måttligt fnissande tidigare på kvällen men nu skulle de alltså testas. Vi började med vår strap-on (en mer utförlig recension på båda sakerna kommer inom kort), hon ville känna hur det var att bli riden, så jag satte mig på och manövrerade dosan som skötte vibrationerna. Om det är svårt att rida en man så är det ännu svårare att rida en kvinna märkte jag. Men hur som helst så tog det inte lång stund innan jag kom iallafall, trots att det kändes så tekniskt och lite konstigt faktiskt, speciellt med tanke på att hennes man stod bredvid sängen och fotade hela förloppet. På ”spagettiben” fick jag på mig leksaken, det blev hennes tur och även hon vibrerade härligt där ovanpå mig. Att ligga under sådär var ganska trevligt ändå. Jag trodde det skulle vara tokigare än det var, jag hade trots allt hennes härliga bröst inom räckhåll för min tunga så det var riktigt trevligt.

Sedan var det dubbeldildons tur, många glada skratt och mycket bök senare insåg vi att det inte var något för oss det där, så vi gav upp och fortsatte pilla på varandra istället.
Det var minsann inte fel alls!
Hennes man pillade lite också, han visade mig bland annat att jag minsann också kan blöta ner något fruktansvärt. Jag har sett när han fingrat sin hustru till fontänorgasm så till den milda grad att det skvätte ner även mig och han gjorde det även igår. Hon åstadkom en stor våt fläck på hans sida av sängen, självklart ska man som intelligent kvinna inte blöta ner sin egen sänghalva! Haha! Efter detta skådespel frågade han mig om jag ville prova, jag var tveksam då jag bara lyckats med fontänorgasm med en annan man EN gång i mitt liv, resterande gånger har jag ordnat dem själv när jag varit ensam hemma. Han antog utmaningen och det tog inte lång stund innan jag åstadkom en ännu större pöl, på hans sida av sängen! Sedan gjorde han samma sak på sin fru i stående position och jag fick även prova det, han hann knappt sätta fingertopparna på rätt punkt så forsade det ur mig. Vilken känsla!

Jag fick lite undervisning om hur man gjorde och jag provade även på henne, men jag har inte nog styrka i armen för att fixa en fontänorgasm på en annan kvinna tyvärr. Jag tänkte dock ta med lärdomen in till vår sängkammare för är det något som min sambo finner otroligt tändande så är det just fontänorgasmer och vi har varit lite besvikna båda två över att vi inte lyckats tillsammans, så nu ska vi minsann öva.
Efter några orgasmer för kvinnornas del så blev det mannens tur och jag fick chans att befinna mig bredvid och se henne göra det skönt för sin man. Det var också en annorlunda utsikt, men ack så trevlig.
Jag fick även chansen att bli slickad medan hon blev tagen bakifrån och även det blir ett kärt minne som jag absolut vill återuppleva någon gång. Åt det ena eller andra hållet.
Kvällen, eller natten (klockan närmade sig 5 på morgonen) avslutades i en dubbelmacka där jag låg underst med vår strap on i henne och han i samma hål, härligt.

Inte mycket jag skriver kan beskriva kvällen på ett sätt som gör den rättvisa, men underbart var det och jag längtar till nästa gång då vi kan vara alla fyra igen..

Läs även dessa inlägg:

15 tankar kring ”En mycket trevlig kväll

 1. Gästläsare

  Jag har åskilliga gånger gett min fru multipla orgasmer. Dock har jag aldrig lyckats ge henne en fontänorgasm. Skulle ni inte kunna delge era tips och tricks? Det kanske kan bli vär nyckel till succé !
  Tack för en bra blogg!!

  Svara
  1. sheila Inläggsförfattare

   Jag har nu svarat dig med ett helt separat inlägg, hoppas det är behjälpligt på något sätt så ni får börja njuta av även härliga fontänorgasmer.

   Ett extra tips, som också nämns i filmen jag tipsar om, är att gå förbi känslan som nästan gränsar till obehag och bara slappna av. Och gå på toaletten och urinera först för annars känns det nästan som att kissa på sig. 😉

   Lycka till!

   Svara
   1. Peaches

    Jag får ofta den där känslan av att hålla på att kissa på mig när J slickar mig och samtidigt har fingrarna i mig. Vad jag förstått på honom så trycker och smeker han då på det ställe där g-punkten lär ska befinna sig.
    Jag har funderat på om jag möjligen skulle kunna få fontänorgasm ifall jag slutade kämpa emot kissa på mig-känslan och bara lät det gå. Fast när jag berättade det för J så sa han att han skulle föredra att det inte hände när han har ansiktet mellan mina ben. Hm.

    Svara
    1. sheila Inläggsförfattare

     Ett hett tips är att gå och kissa innan ni provar, då tar man bort lite av den där kissa-på-sig-känslan.
     Jag skulle oerhört gärna vilja spruta min sambo i ansiktet och kommer att göra så när vi övat lite till så jag får till det. Frågan är ju då om han kommer drunkna! Haha. 🙂

     Nejdå, skämt åsido. Om han nu utförligen bett om att du inte ska blöta ner honom när han ligger där så är det inte så mycket att göra, men be honom stimulera g-punkten med fingrarna medan du timulerar klitoris och släpp taget. Antingen slappnar du bara av och låter det ske eller så trycker du på lite för att få mer ”fart” i det så att säga. Det är lättare att få till det om man ger lite tryck också, men det är en smaksak. 🙂 Så slipper han få det i ansiktet men är ändå delaktig då han är en duktig pojke som hittar punkten. 😉 Sådant ska ju belönas, haha. 🙂 Lycka till!

     Svara
     1. Peaches

      Jag brukar nästan alltid kissa innan sex, dels för att det känns logiskt på nåt sätt, dels för att jag är rädd att jag ska råka kissa på mig litegrann om han tex smiskar mig extra hårt, chockeffekt typ.
      Bara vi nu äntligen får börja ha sex igen så ska jag ta upp det du föreslår här och så provar vi med det. Vem vet, efter att vi lyckats få det att gå på det sättet, så kanske han inte har nåt emot att slicka mig och få det i ansiktet? För mig vore det onekligen upphetsande. Det kanske känns bättre när man ”tränat” lite och vet vad som händer också.

      Svara
 2. Pingback: Fontänorgasm-svar « Klumpesnusk & Sheila

 3. FeelingsR

  Låter som ni hade en underbar träff 🙂
  Verkar mysigt att ha andra sexuella relationer på sidan om sitt vanliga förhållande. Hur har ni träffat varandra? Var du och din sambo överrens från början? Kan du inte berätta lite mer?
  Tack för välskrivna och givande blogginläg!

  Svara
  1. sheila Inläggsförfattare

   Jag ska börja med att tacka för komplimangen. 🙂 Sådant värmer mycket.

   Ang att vi träffar andra så är det rent sexuellt. Det började med att jag sa att jag ville ha sex med en kvinna, det har min sambo vetat om hela tiden i och med att jag är bisexuell. Då ville han titta på men då det är så svårt att ragga på tjejer (haha) så funderade vi lite på om vi inte kunde träffa ett par och ha sex i samma rum, vilket vi gjorde och sedan har det utvecklats därifrån. I och med att vi träffats några gånger och sambon kände dem och var trygg med både mig och dem så kändes det även okej för honom att jag åkte själv och fick en paus. En bonus var ju att det var så trevligt också såklart. 😉 Men det är ju en resa och vi utvecklas hela tiden, även vårt förhållande. Så började det iallafall och vi har inte ångrat en sekund av det. 🙂

   Svara
 4. en alv

  Ja dubbeldildo…hur de än är utformade – jag begriper mig verkligen inte på vad allsin dar man ska använda för ställning och teknik för att det ska bli skönt för båda, eller för att få den att röra sig tillräckligt! Ett gissel! Är det någon som vet, tipsa gärna.

  Svara
  1. sheila Inläggsförfattare

   Vi provade i alla möjliga vinklar, det finns även bilder på det jag ska se om jag får till någon så att jag kan lägga upp dem. Men ingen av dem fungerade nämnvärt.. Så vi gav upp den och jag kommer låta den ligga i skåpet tror jag.. 😛

   Svara
 5. Pingback: Recension: Dubbeldildo Ultra-Dong svart « Klumpesnusk & Sheila

 6. Pingback: Recension: Fetish Fantasy – Rabbit Pearl Strap-On « Klumpesnusk & Sheila

Skriv en kommentar!