Dubbelrecension: Crystal Clear Analplugg & ID Glide

Jag och Mollie tar en liten paus från att tillfredsställa varandra med ”oseriös” kärlek och ger er en dubbelrecension av två föremål som går väldigt bra ihop. Intimera är som vanligt väldigt generösa sponsorer och har utrustat oss med dessa användbara ting.

Sakerna i fråga är en Crystal Clear Analplugg och en flaska ID Glide vattenbaserat glidmedel.

Låt oss börja med denna fina analplugg, som vi båda lite kärleksfullt har döpt till ”julgranen” pga dess form – visst påminner den lite om en julgran? Vi tyckte att man borde göra en grön variant med små röda prickar på. Men iaf, tillbaka till ämnet.

Det är en genomskinlig buttplug i genomskinligt jellygummi. Den är mjuk men ändå fast, och meningen med den lustiga formen är tydligen tänkt att man ska kunna gradvis vänja öppningen vid den. Detta tycker vi funkar mycket bra, och storleken samt trappstegen gör att man säkert kan använda den oavsett hur erfaren man är med rumplekar. Den saknar rörliga delar, är helgjuten och trivs därför utmärkt i duschen, sängen eller var man nu känner att man vill använda sin analplugg. Lätt att rengöra och har en ordentlig botten som är ger ett ordentlig stopp och förhindrar att den ”ramlar in” och försvinner under användning.

Dock finns det ett stort minus med utformningen, och det är att när man väl lyckats föra in det tredje och grövsta trappsteget är avfasningen på kanten för mjuk, och därför sitter inte pluggen kvar av sig själv utan man måste hålla den intryckt. Det här är väldigt irriterande och saboterar betyget för en annars väldigt bra utformad och prisvärd produkt. Men å andra sidan, om rumpan är det enda området man vill fokusera på så spelar det ingen roll, men vill man göra annat samtidigt så hade en mer hands-free design varit att föredra.

Crystal Clear-pluggen kostar 178 kronor och trots minuset med kanten så anser vi att det är ett bra köp om man är sugen på en lite annorlunda analplugg.

Till denna leksak använder man då lämpligtvis något glidmedel, och vi har utprovat en flaska med ID Glide. Det är ett vattenbaserat glidmedel, 155 ml kostar 129 kronor och vi är båda mycket, mycket nöjda med detta glidmedel. Det är förvånansvärt drygt för att vara ett vattenbaserat glidmedel, och för 129 kronor får man en flaska som i våran mening kommer att räcka ganska länge.

Det torkar inte lika fort som sämre glidmedel exempelvis RFSUs Klick (som säljs på bl.a Apoteket) och när det torkat är det lätt att återfukta med lite vatten eller saliv. Glidet är mjukt och skönt, och det är mycket lätt att tvätta bort när man är klar. Det relativt låga priset gör också att man inte behöver snåla med det, utan kan använda precis den mängd man vill ha.

Crystal Clear Analplugg får 4/5 kukar i betyg. Hade det inte varit att den glider ur så lätt hade det varit en klockren femma.

färgkukfärgkukfärgkukfärgkuksvartvitkuk

ID Glide får 5/5 kukar i betyg. Mycket bra glidmedel, ingenting att anmärka på. Bara att köpa och njuta!

färgkukfärgkukfärgkukfärgkukfärgkuk

Beställ din analplugg och ditt glidmedel från Intimera. Glöm inte bort att ange koden ”klumpesnusk” och få 10% rabatt på din beställning!

Läs även dessa inlägg:

1 tanke kring ”Dubbelrecension: Crystal Clear Analplugg & ID Glide

Skriv en kommentar!